Haberler

Başkan Yağcı'ya Ziyaretler

Bilecik Orman İşletme İl Müdürü Erkan Yurt ve Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

Bilecik Orman İşletme İl Müdürü Erkan Yurt ve Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, göreve yeni başlayan Orman İşletme Müdürü Erkan Yutr'a yeni görevinde başarılar diledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ise Başkan Yağcı'yı Pazar günü yapılacak olan Sarıkamış Şehitleri Yürüyüşüne davet etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyet dile getiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız Bey ziyarette bulundular. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Sarıkamış'ta ve 81 İl Merkezinde 'Vefakar Gençlik, Fedakar Ecdadını Unutmayacak' sloganıyla düzenlenecek şehitleri anma yürüyüşüne davette bulundular. Bizim tarihimizde zaferler kadar acılarda büyük yer tutar. Bizlerde şehitlerimizi anmak amacıyla atkılarımızı ve bayraklarımızı alıp 7 Ocak Pazar günü düzenlenecek olan yürüyüşe katılacağız. Tüm hemşehrilerimizi yürüyüşe davet ediyoruz. Ardından, yeni görevine başlayan Orman İşletme Müdürü Erkan Yurt bey ve Orman İşletme Müdür Yardımcısı Osman Bayrak bey nezaket ziyaretinde bulundular. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizde bulunan kurum ve kuruluşlar ile birlikte el ele gönül gönüle çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Aslan Yıldız Selim Yağcı Sarıkamış Bilecik Yaşam Haberler

title