Haberler

Başkan Özata güven tazeledi

Güncelleme:

Samsun Balkan Türkleri 17. Olağan Genel Kurulu'nda seçime tek aday olarak giren Uğur Burak Özata, yapılan açık oylama ile tekrar başkan seçildi.

Samsun Balkan Türkleri 17. Olağan Genel Kurulu'nda seçime tek aday olarak giren Uğur Burak Özata, yapılan açık oylama ile tekrar başkan seçildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda gerçekleşen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Akabinde kürsü konuşmalarına geçildi. İlk olarak konuşmasını gerçekleştiren Uğur Burak Özata geçen yıl yaptıkları etkinliklerden bahsederek, "2018 yılında sizlerin teveccühü ile seçildiğimiz bu görev de sizleri mahcup etmemek için elimizden geldiğince mücadele etmeye çalıştık. 2018 yılında başlayan görevimizde birçok etkinlik yaptık. İlk yemek etkinliği ve gece etkinlikleri yaptık. 2 tane proje yaptık. Anneler Günü kutlayan annelerimizi bir araya getirdik. Onlara bir nebze olsun moral vermek istedik. Mübadil anne ve babalarımızın yaptıkları yemeklerin köylerden tanıtımını yaptık. Halk oyunlarını yaymak için özen gösterdik. OMÜ'de tarih hocalarımızla görüşerek bu mübadele nasıl oldu diye anlattık. 50'ye yakın yemek tarifinin bulunduğu doküman olarak kitapçık çıkardık" dedi.

Akabinde konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Dernekçilik çok önemli bir görev ve sorumluluktur. Özellikle siyaset ve dernekçilik yapanları zorla kimse bu görev getirmiyor. Böyle bir kıymetli hazirunun davetinde onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

"Sizlere açık çek veriyorum, yanınızdayız"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise "Sizleri seviyoruz. Belediye başkanlığı bildiğiniz gibi siyasi bir kimlik. Burada çok güzel bir topluluk, büyük bir emek ve samimiyet var. Bizim her türlü organizasyonumuz, her türlü birlikteliğimiz asalete asalet katmalıdır. Türkiye'de mübadil nüfusunun en fazla olduğu şehirlerdeniz. Biz o asil medeniyetimizi her organizasyonumuzda hep birlikte daha yukarı taşımak durumundayız. Vizyoner bir şekilde çalışmak gerekiyor. Kentsel dönüşümü başlattık. 20 milyon ilave katkı aldık. Kütüphane yapıyoruz. Sahillerimizi projelendiriyoruz. Kırsal altyapıyı bitiyoruz. Sizlere açık çek veriyorum, yanınızdayız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların sonunda yapılan açık oylama ile Uğur Burak Özata, Samsun Balkan Türkleri Kültür, Dayanışma ve Haberleşme Derneği Başkanlığına tekrar seçildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ömer Halisdemir Balkan Türkleri Samsun Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title