Haberler

    2017 Referandum Panaroma

    2017 referandumu nasıl geçti?

    2017 referandumu nasıl geçti? En çarpıcı görüntüleri, en çok izlenen görüntüleri sizler için derledik.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu eşi Emine Erdoğan ve torunları ile birlikte kullandı. Oy attıktan sonra değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Türkiye bu akşam sandıklar açılınca inşallah beklenen tercihini yaparak geleceğe yürüyecektir" dedi.

    Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan ortaokulda oyunu kullandı. Vatandaşların sevgi seliyle karşılanan Başbakan Yıldırım, oy kullanma işleminin ardından merdivenlerin sonunda bekleyen vatandaşlara "Burası balkon değil yalnız" diyerek espri yaptı.

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini içeren anayasa değişikliğine ilişkin referandumda oyunu Arjantin İlkokulu'nda kullandı.

    Devlet Bahçeli oyunu kullandı.

    Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonuçlarını torunlarıyla birlikte takip etti. Keyifli anların yaşandığı görülen video, AK Parti'nin Twitter sayfasından paylaşıldı.

    Megastar Tarkan oyunu Tarabya'da Yeni Çamlık Evlerinde bulunan 1249 no'lu sandıkta kullandı. Tarkan sandığa oyunu atarken 'Hayırlısı olsun' dedi.

    -Etlere tuz atma şekliyle dünya çapında fenomen haline gelen Nusret, oyunu da meşhur hareketiyle kullandı. Politika bilmediğini belirten Nusret, "Sadece vatandaşlık görevimi yaptım, gidiyorum. Hiçbir şey söylemeyeyim herkesin kendi iradesi" dedi.

    Ünlü komedyen Cem Yılmaz elektrikli bisikletiyle Lütfi Banat İlkokulu'na gelerek oyunu kullandı. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Cem Yılmaz basın mensuplarını "Müsaade eder misisiniz?" şeklinde tepki gösterdi.

    Sanatçı Hülya Avşar, anayasa değişikliği için yapılan referandumda oyunu Sarıyer Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde kullandı.Basın mensuplarının sorusu üzerine Hülya Avşar," Aklıma Erkan Yolaç'ın yarışması geldi.Su akar yolunu bulur." dedi.

    -Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, ilk kez oy kullandı. Zehra Çilingiroğlu, oyunu sandığa atmayı unutarak elindeki zarfla dışarı çıkmak isteyince görevliler tarafından uyarıldı.

    Eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay ve sanatçı Candan Erçetin oyunu aynı okulda kullandı.

    Oyuncu Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, oyunu Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kullandı. Oy verirken mührü unutan Korel, görevliler tarafından uyarıldı.

    Seçim sonuçlarının sevinçle karşılayan vatandaşlar Huber Köşkü, AK Parti İl Başkanlığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikametinin bulunduğu Kısıklı'da bir araya gelerek sevinç gösterilerine başladı.

    ===================================================

    İhlas Haber Ajansı Resmi Web Sitesi

    >

    İhlas Haber Ajansı Sosyal Medya Adresleri

    >

    >

    >

    >

    İhlas Haber Ajansı hakkında

    İhlas Haber Ajansı'na ulaşmak için

    >

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Recep Tayyip Erdoğan İhlas Haber Ajansı Binali Yıldırım Hülya Avşar Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title