Haberler

"Yasala" Yasemin, Güneyli'de Sahne Aldı

Bursa Uludağ Üniversitesi Konservatuar Bölümü'nden Mezun Olduktan Sonra Muazzez Ersoy, Serdar Ortaç, Seda Sayan, Coşkun Sabah ve Adnan Şenses Gibi Ünlü Ses Sanatçılarına Vokalistlik Yapan ve Müzik Sektöründe "Yasala" Adıyla Tanınan Yasemin Güneyli Martı Motel'de Sahne Aldı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Konservatuar Bölümü'nden mezun olduktan sonra Muazzez Ersoy, Serdar Ortaç, Seda Sayan, Coşkun Sabah ve Adnan Şenses gibi ünlü ses sanatçılarına vokalistlik yapan ve müzik sektöründe "Yasala" adıyla tanınan Yasemin Güneyli Martı Motel'de sahne aldı.

Yakında piyasaya çıkaracağı "Yasala" albümü dolayısı ile Amerika'nın Los Angeles şehrine giderek burada klip çekeceğini ve klibin bir kısmının da Mısır'da çekileceğini belirten Yasemin, "Bu albümü çıkarmak için yaklaşık 2.5 yıldır uğraşıyorum. Albüm 7 parçadan oluşacak. Bu albümde ritim ustası olan Mısırlı Ahmet'ten büyük destek aldım. Ayrıca El-Yahya'nın vokalistliğini de yaptım ve Mısır'da kaldım. Güzel bir albüm olması için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Büyük bir emek verdiğimiz albümün piyasaya

çıktıktan sonra beğenileceğini umuyorum" dedi.

Yasemin ayrıca Gelibolu Yarımadası ve Güneyli'de bulunmaktan dolayı da büyük bir keyif aldığını, ilerleyen zamanlarda da mutlaka Güneyli'ye geleceğini sözlerine ekledi. Martı Motel'de Gelibolu'nun sevilen müzisyenlerinden Alpay Gönenç ile sahne alan Yasemin, dinleyicilerinden büyük alkış topladı.

(ST-AÖ-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title