Haberler

"Yasak Kalkmalı"

Yeşim Salkım'ın İçinde Bir Kez Rakı Kelimesi Geçen Şarkısını Yayınlamayan Kral Tv, Kararı Yarın Bir Kez Daha Görüşecek.

YEŞİM SALKIM'IN İÇİNDE BİR KEZ RAKI KELİMESİ GEÇEN ŞARKISINI YAYINLAMAYAN KRAL TV, KARARI YARIN BİR KEZ DAHA GÖRÜŞECEK.

Yeşim Salkım'ın "Sen Nasılsan Öyleyim" adlı albümünde yer alan 'Rakı Balık' şarkısına çektiği klibin Kral TV'de yasaklanması ortalığı karıştırdı. Sözleri Seda Akay'a ait olan şarkının denetimden geçmemesine isyan eden Yeşim Salkım, "Bir şarkının içinde 'rakı' kelimesi geçtiği için klibin yasaklanmasına inanamıyorum. Diğer televizyon kanalları yayınlıyor. Bir tek Kral TV yayınlamıyor. RTÜK'ün sakıncalı bulabileceği endişesiyle yayınlamıyorlar" dedi. Kral TV yöneticileri itirazlar üzerine kararı yarın Denetleme Kurulu'nda bir kez daha gözden geçirecek.

"Yasak kalkmalı"

Albümün dağıtımını gerçekleştiren DMC Genel Koordinatörü Samsun Demir ise "Daha önce de Özcan Deniz'in 'Bir Dudaktan, Bir Yanaktan' adlı şarkısının 'Rakı balık, roka soframda' adlı nakarat bölümleri Kral TV'nin Denetim Kurulu'na takılmıştı. Ancak daha sonra izin çıkmıştı" dedi. Klip yasaklanmasa 1 ay boyunca, günde

4 kez ekrana gelecek, kanal her yayın için 125 YTL'den toplam 15 bin YTL alacaktı.

"İNANAMIYORUM"

Yeşim Salkım, klibinin denetimden geçmemesine çok üzüldü ve "Bir tek rakı kelimesi nedeniyle yasaklanması çok düşündürücü" dedi.

Rakı-Balık

Rakı balık hazır

Mezeleri getir

Kavun üzüm yeter

Gerisini götür

Dolu şişe kalsın

Boşu biri alsın

Buzu getir abi

Suyu getir abi

Hadi içelim aşka göçelim

Meşkten fırsat kaldıysa

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title