Haberler

Yasak Elma Dizisinin Başrol Oyuncusu Şevval Sam Taciz İddiaları Hakkında Sessizliğini Bozdu

Güncelleme:

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Ender karakteri Şevval Sam, dizide yaşanan taciz iddiası ile ilgili "Böyle bir şey varsa hep birlikte kınayacağız, ama hukukta kadının beyanı esastır" dedi.

"BİRLİKTE KINAYACAĞIZ"

Talat Bulut'un kostüm asistanı genç kızı taciz ettiği iddiasıyla ilgili soruları yanıtlayan Sam, şöyle konuştu: "Şahit olduğum bir şey değil, taciz dediğiniz şey şahit olunabilecek de bir şey değil. bunun ispatı biraz zordur. Bu iş artık yargıya taşındı, çok yorum yapmak istemiyorum. dünyada bunun örneklerini gördük. Türkiye'de bunun üzücü hikayelerini çok duyduk. Kişilere de diziye de yakışık olmayan bir haber oldu, bunlara çok üzüldük. Benim konuşmam şu anda çok doğru değil. Böyle bir şey varsa hep birlikte kınayacağız, ama hukukta kadının beyanı esastır. Daha çok mağdur olan kadınlar oluyor.

Yasak Elma Dizisinin Başrol Oyuncusu Şevval Sam Taciz İddiaları Hakkında Sessizliğini Bozdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut Şevval Sam Magazin Haberler

500

Yorumlar (28)

KRAL YORUMCU:

Sanki Şevval Sam çok doğru bir ayak Anasına bak kızını al misali. .

18
5
yanıtYanıtla
KRAL YORUMCU:

BİLGE teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

yanıt1
yanıt0
Havada tazminatla zengin olma kokusu var:

Bazıları böyledir. Yaradılıştan. Ancak asla taciz etmezler. Konuşmaları hareketleri serbesttir. Herkes de bilir o kişinin kötü niyetli olmadığını. Ama her şeyin bir ilki olabilir. Bence kumpas kısa yoldan para kazanmaya kuruldu. Zaman da en doğruyu gösterecektir.

10
3
yanıtYanıtla
FRT:

O kadın gündeme gelmek için böyle bir yola başvurmuş. artık yolda bi kadın görünce yönümüzü değiştiririr olduk. adımız tacizciye çıkmasın diye.

10
2
yanıtYanıtla
Buse:

Bu olayı da amma abarttılar

5
6
yanıtYanıtla
AKŞAMCI:

FOX Tv izlemeyin. . .

7
4
yanıtYanıtla
ibrahim birsen:

saçma sapan bir ülkede yaşıyoruz. . hayatımız kadınların iki dudağının arasında. . hoşlanırlarsa sorun yok. . hoşlanmazlarsa taciz etti diyip hayatımızı söndürürler. . . keşke de bakılacak tipleri olsa. . alayı bıyıklı kezbanlar. . .

6
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hastayım sana şevval

3
6
yanıtYanıtla
Yasemin:

Gözünüzle ğörmediğiniz bir şey için şahitlik yapılmaz, yalancı şahitliğe girer, hakim, savcı sormıyacakmı olay olurken oradamıydın ve gözünle gördünüzmü cevap yok görmedim yalancı şahitlik oluyor. Talat bulut Facebook arkadaş listemde yıllardır yaptığı paylaşımlar beğenirim. talat buluta bir oyun oynanıyor Allah sonunu hayır etsin

3
6
yanıtYanıtla
deryam366:

hukukta kadının beyanı esastır diye uydurma bir söz söylemişsiniz peki o zaman erkek arkadaşına sinirlenen her kadın mahkemeye başvursun taciz edildim desin böyle saçma hukuk mu olur belki erkek haklıdır belki yapmamıştır böyle görmeden bilmeden önyargı ile yaklaşılır mı bu ülkede kadın magduriyeti çokmuş laf yeni mecliste bile kadın ağırlığı fazla neyin hesabı bu anlamış değilim

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title