Haberler

Yasak Elma'da sürpriz ayrılık! Hakan Karahan projeden ayrılıyor

Güncelleme:

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da Nadir Kılıç karakterine hayat veren Hakan Karahan, 71. bölümde projeye veda edecek.

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu, usta yapımcı Fatih Aksoy imzalı Yasak Elma dizisinde önümüzdeki bölümlerde sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin oynadığı sevilen dizide Nadir Kılıç karakterini canlandıran Hakan Karahan, 71. bölümde diziden ayrılacak.

Bu hafta reytinglerde büyük bir başarıya imza atan Yasak Elma, önümüzdeki sezon da devam edecek.

Yasak Elma'da sürpriz ayrılık! Hakan Karahan projeden ayrılıyor

TUVANA TÜRKAY DA DİZİYE VEDA EDİYOR

Öte yandan, FOX'un reyting rekortmeni dizisinde Leyla karakterini canlandıran Tuvana Türkay da projeye veda edecek. Senaryodaki hikâyesi biten güzel oyuncu 70. bölümde ekibe veda edecek.

Yasak Elma'da sürpriz ayrılık! Hakan Karahan projeden ayrılıyor

Yasak Elma'da sürpriz ayrılık! Hakan Karahan projeden ayrılıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeşilyurt Eda Ece Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (37)

Erhan:

RTÜK’e sesleniyorum bu dizi gençlerin ahlaklarını bozuyor yayından kaldırılmalı edep ahlak yok bu dizide

30
26
yanıtYanıtla
Selen:

Zaten gercek hayatta da hic boyle seyler olmuyor herkes okadar duzgun okadar ahlakli ki ne yapsak bilmiyoruz...

yanıt17
yanıt0
dr:

Zaten dizide çok faydasız , gereksiz bir dizi , hiç ahlakımıza milletimize uymayan, yanlış yola sevk eden bir dizi. Tamamen kaldırılmalı. Eğer hala seyreden varsa yazık bizim ahlak ve eğitim seviyemize.

8
16
yanıtYanıtla
Erginler:

ya kardeşim millet bu dizilerle mutlu oluyor belki sanane hyr bizim milletimiz salak mıda bunları gerçek zannedecek sen bizim milletimize ne demeye çalışıyorsun

yanıt13
yanıt6
FS:

Niye sen dizilere göre mi yaşıyorsun hayatı. Senin aklın yok mu? Beyin denen organ iyiyi kötüyü ayırt edebilir her izlediğini örnek alan biri akılbalik olamaz. Hiçbirşey izlemesin yoksa süperman izleyip kendini çatıdan atar falan

yanıt3
yanıt0
sakaryalı hatun:

Bu tarz diziler, tamamen kaldırılsa daha iyi olur.

9
6
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Cistak cistak cistak bıldırcınım benim.

yanıt2
yanıt2
Sakaryalı hatun:

Hepinizi üst üste koyup pataklarım, akıllı olun. :))))

yanıt2
yanıt3
adem:

bu diziye bakarak hayat tecrübesi ediniyorum . aldatma sevgili edinme taktiklerini , zengin olma yollarını , sinsi planlar kurmayı cinsellik durumlarını vb. çoook yararlı dizi

7
4
yanıtYanıtla
Ela:

Aşagılık bir dizi.......,dizi kurgularken toplum ahlakina ve düzenine faydali diziler yapsaniz ölürmüsünuz ama Fox gibi yabancilarin olan bu kanaldan ne beklenirki

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title