Haberler

Yasak Elma 53. bölüm fragmanı yayımlandı! Yasak Elma 52. bölüm izle

Güncelleme:

Yasak Elma Salı akşamı ekrana gelmedi. Bunun üzerine izleyiciler Yasak Elma yeni bölüm neden yayımlanmadı araştırıyor. Son bölümde bebeğine kavuşan Yıldız, Ender ile birlik olup Şahika'yı yenebilecek mi? Yasak Elma 53. bölüm ne zaman?

Yasak Elma 53. bölüm fragmanı seyirciyle paylaşıldı. TRT1 ekranından Türkiye – Fransa karşılaşması nedeniyle yeni bölümün yayımlanmadığı tahmin edilen Yasak Elma 21 Ekim Pazartesi günü yeni bölümüyle izleyenlerle olacak. Yasak Elma son bölümde neler oldu?

53. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI!

Yayımlanan yeni bölüm fragmanında: Yıldız, bebeğini ona geri getiren Halit'e iki seçenek sunar; ya Şahika ya da Yıldız ve oğlu! Halit, oğlu uğruna Şahika'ya rest çeker ve Şahika ne olduğunu şaşırır. Ender ile Yıldız ise artık gücü ellerinde topladıklarından emindirler. Ancak Şahika, Yıldız'ın bebeğini alıp ona annelik etme niyetindedir. Öte yandan Yıldız ise Halit'e boşanma davası açmıştır.

Yasak Elma 53. bölüm fragmanı yayımlandı! Yasak Elma 52. bölüm izle

Yıldız, Halit'in evinde bir sünnet düğünü tertipler ve herkesi davet eder. Şahika'nın gizli saklı görüştüğü telefon ve telefondaki kişiye ulaşan Ender, artık istediğini almıştır. Köşeye sıkışan Şahika şimdi ne yapacak?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, bebeğinin Halit'ten olduğunu ispat etmeye çalışırken, Ender kendisine Yıldız'dan bir fayda gelmeyeceğini anlamıştır.

Şahika, Halit'i tamamen avucunun içine almayı başardığını düşünerek, planının geri kalanını uygulamaya koyar.

Yasak Elma 53. bölüm fragmanı yayımlandı! Yasak Elma 52. bölüm izle

Halit, Yıldız'ın ona ihanet ettiğini sanarak Yıldız'ı tamamen hayatından çıkarmak için harekete geçer. Yıldız perişan bir haldeyken yine ona eski düşmanı el uzatacaktır.

Yasak Elma 53. bölüm fragmanı yayımlandı! Yasak Elma 52. bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title