Haberler

Yasak Elma 104. bölüm fragmanı ! Yasak Elma 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fox TV Yasak Elma 103. bölüm izle

Güncelleme:

Yasak Elma 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Yasak Elma dizisinin 103. bölümü ardından araştırılmaya başladı. Fox TVde yayınlanan Yasak Elma 104. bölüm fragmanı izle! Yasak Elma son bölüm özeti! Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Fox TV Yasak Elma 103. bölüm izle, son (103) bölüm full izle!

Yasak Elma 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Yasak Elma dizisinin 103. bölümü ardından araştırılmaya başladı. Fox TVde yayınlanan Yasak Elma 104. bölüm fragmanı izle! Yasak Elma son bölüm özeti! Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Fox TV Yasak Elma 103. bölüm izle, son (103) bölüm full izle!

YASAK ELMA 104. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma dizisi Fox TV ekranlarında bu akşam 103. bölümüyle yayınlandı. Dizi severler heyecan dolu 103. bölümün ardından şimdi de Yasak Elma 104. bölüm için araştırmalarına başladılar. Yasak Elma 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Yasak Elma 104. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Yasak Elma 104. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

YASAK ELMA 103. BÖLÜM İZLE

Yasak Elmam 103. Bölümü izlemek için tıklayınız!

YASAK ELMA'NIN KONUSU

Ender'in ve Yıldız'ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika'ya kalmıştır. Şahika gelecekle ilgili planlarını ilmek ilmek dokurken, Halit'i ve çocuklarını avucunun içine almış, Halit'le evlilik hazırlıkları içindedir.

Yıldız hamiledir ve bebeğine bir zarar gelmemesi için hamilelik dönemini herkesten uzakta bir köyde geçirmektedir. Bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek ve bütün kötülüklerden uzak durmak tek amacıdır. Yıldız'ın aldığı radikal karar, bir gece kapısının çalmasıyla değişir.

Ender geçirdiği kaza sonrası uzun süre felç kalmış, zamanını azimle iyileşmeye ve ona zarar veren düşmanından intikam almaya adamıştır. Karşısındaki düşmanın gücüyle tek başına baş edemeyeceğini anladığından, kendine gelir gelmez Yıldız'ın yanına gider.

Ender başına gelenleri Yıldız'a anlatır ve bir zamanların en büyük iki düşmanı, Şahika ve arkasındaki güce karşı iş birliği kararı verirler.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yasak elma Fox Tv Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title