Haberler

Yasak Aşk Cinayetinde Davanın Seyrini Değiştirecek İfade: Şadiye Sevgilim Değil

Güncelleme:

Bartın'da bir apartmanın bodrum katında vahşice öldürülen ve yasak aşk kurbanı olan Murat Gülbal cinayetinin faili Bahattin Ö'nün ifadesi ortaya çıktı: Şadiye sevgilim değil. Dul olduğu için arada yardıma giderim.

Bartın'da 5 gündür aranan ve kömürlükte gömülü halde cesedi bulunan Murat Gülbal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili olarak sevgilisi olduğu iddia edilen Şadiye Ö. ve olayı işlediği iddia edilen Bahattin Ö., sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYETİN FAİLİ OLARAK TUTUKLANAN İSMİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Bartın'da ortadan kaybolduktan 5 gün sonra bir apartmanın bodrumunda gömülü bulunan Murat Gülbal cinayetinin faili olarak tutuklanan Bahattin Ö'nün ifadesi ortaya çıktı.

"BAHATTİN HAVLU İLE ÖLDÜRDÜ" İFADESİNİ KABUL ETMEDİ

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre; Bahattin Ö., sevgilisi olduğu iddia edilen ve birlikte tutuklandığı Şadiye Ö'nün 'Bahattin, Murat'ı havlu ile boğarak öldürdü' şeklindeki ifadesini kabul etmedi.

"DUL OLDUĞU İÇİN YARDIMA GİDİYORDUM"

Uzaktan akrabası olan Şadiye ile sevgili olmadığını, 'dul olduğu için' arası sıra yardım ettiğini iddia eden Bahattin Ö' 'Eve gittiğimde Murat koltukta nefessiz yatıyordu, üzerine atlet ve şort vardı. Şadiye suni teneffüs yaptı' diyerek olayı anlattı.

"KOLTUKTA ŞORTLU ATLETLİ YATARKEN GÖRDÜM, NASIL ÖLDÜRÜLDÜ BİLMİYORUM"

"Şadiye Ö'nin uzaktan akrabası olduğunu söyleyen Bahattin Ö. ifadesinde şunları söyledi:

'Kendisi duldur, maddi manevi bir sıkıntısı olduğunda benden yardım ister. Murat Gülbal'ı tanımam. Şadiye beni aradı. Yanında bir arkadaşı olduğunu ve nefes almadığını söyledi. 'Ne oldu?' diye sordum. 'Çikolata yedi ve zehirlendi herhalde' dedi. Şadiye'nin evine gittim. İçeri girdiğimde salonda koltuk üzerinde bir erkek vardı. Üzerine beyaz atlet, koyu renkli bir şort vardı. Nefes almıyordu. 'Sen bunun nefesine baktın mı?' diye sordum. Bakmadığını söyledi. Şadiye suni teneffüs yapmaya başladı. Ama bir değişiklik olmadı. Şadiye'ye 'Ben gidiyorum, işe gitmem lazım' diyerek ayrıldım. 'Kimseye bir şey deme' dedi. Şadiye bana çok mesaj attı, cevap vermedim. Murat'ın nasıl öldürüldüğünü ve gömüldüğünü bilmiyorum"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bartın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (11)

TANJU:

NE ÇIKARSA KADINLARDAN ÇIKAR. . . . YAKARSA BU DÜNYAYI AVRATLAR YAKAR

13
4
yanıtYanıtla
Ulkenin Hali Harap:

Adam ise gitmis daha ne uzatiosunuz =))

13
0
yanıtYanıtla
Deve:

Git lo. Bu ifadeye kim inanır :)))

11
0
yanıtYanıtla
Hilmi:

uğruna ateş ettiğiniz karılar da karı olsa bari 50 tane pancarım olsa birini vermem

3
4
yanıtYanıtla
Muhsin:

Sen anca kendini kandırabilirsin.. tabiiki inanıyorsan öyle abuk subuk ifadelere !..

5
1
yanıtYanıtla
Milli Eğitim Müfettişi Hüseyin Şevki Topuz:

Çok yardımsever bir milletiz

5
1
yanıtYanıtla
Hüseyin şemşek:

Sayın müfettiş belki ifade doğru belki iddialar doğru dur bize karanlık adalete ayan dimi ama ??

yanıt0
yanıt0
hasan gumus:

MANEVI YARDIMIN SONU KOTO BITMIS

5
1
yanıtYanıtla
Trc:

Eee insan gibi durmazsan boyle olur sadiye hanim bu isler boyle

4
1
yanıtYanıtla
Kamil:

Ee çok azarsan sonu böyle olur eskiler öle der çok azma. Şimdi yat 3-5 metre yerde ömür boyu bitmede bitmez ceza cezaevi zordur zor.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title