Haberler

Yarın Miraç Kandili

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerden biri olan Miraç Kandili'nin sevgi ve birlik hislerini kuvvetlendirmesini diledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerden biri olan Miraç Kandili'nin sevgi ve birlik hislerini kuvvetlendirmesini diledi.

Destici, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında miracın bir yükseliş, bütün bayağı duygulardan, beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa, en yüce mertebeye ilerleme olduğunu belirtti.

Miraç Kandili'nin Hz. Muhammed'in şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir ilerleme ufku olduğunu aktaran Destici, şu değerlendirmede bulundu:

"Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilimizin sevgi ve birlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyor ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimizin Miraç Kandili'ni kutluyorum. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. İbadetin zevkinden bizi mahrum eden nefsin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim."

Dünya insanlığının batı felsefesinin kin, kavga, fuhuş ve uyuşturucu ağlarına takıldığını vurgulayan Destici, bu sebeple dünyada savaşların ve acıların bitmediğine işaret etti.

Barış içinde yaşanabilir bir dünya için insanlığın İslam'ın Miraç şuuruna muhtaç olduğunu belirten Destici, "Bu vesileyle içerisinde yaşadığımız sıkıntılı, karanlık, gözyaşı ve hüzünle dolu günlerin sona ermesini temenni ediyor, başta Doğu Türkistan, Suriye, Irak, Filistin, Lübnan, Çeçenistan, Karabağ olmak üzere dünyanın bir çok yerinde soydaşlarımıza ve Müslüman kardeşlerimize uygulanan zulmün son bulmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Miraç Kandili Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title