Haberler

Yarım Asırlık Sevgililer Ataşehir'de Buluştu

14 Şubat Sevgililer Günü kutlamasında, 50 yıl aynı yastığa baş koyan evli çiftler bir araya geldi.

Aşklarını yıllarca canlı tutmayı başarabilmiş, evliliklerinde yarım asrı devirmiş 106 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birlikte yemek yiyerek, düğün pastası kesti, daha sonra dans, halay ve çeşitli oyun havaları eşliğinde eğlendiler.

Sevgililer günü etkinliğine ev sahipliği yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi, 106 çiftin oturduğu masaları gezerek yarım asrı geçen evliliklerini sürdüren çiftleri kutladılar.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yaptığı kısa konuşmada, "50 yıldır aynı yastığa baş koyan ve bitmeyen aşklara sahip sizlerin önünde saygı ile eğiliyorum" dedi. "Burada Ataşehirli anne ve babalarımla bir aradayım" diye konuşan Başkan İlgezdi, "Gönül istiyor ki her gün sevgi ve dostluk günü olsun. Kalbimizdeki sevgiyi bir güne sığdırmak mümkün değil. Sembolikte olsa kutladığımız bugün, sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yarım asır ve daha fazla sürdürdüğünüz sevgi dolu yaşamınızın hepimize örnek olması dileğiyle sizleri saygı ile selamlıyor, ellerinizden öpüyorum" dedi.

Evliliklerinin üzerinden 50 yıl geçmiş çiftlerle fotoğraflar çektiren Başkan Battal İlgezdi, pistte gençlere taş çıkartırcasına dans eden çiftlere eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile dans ederek eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gamze Akkuş İlgezdi Battal İlgezdi Ataşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title