Haberler

Yarı Yıl Tatilinde Öğrenciler Eğlenerek Öğrenecekler

Beylikdüzü’nde öğrenciler yarı yıl tatilinin tadını doyasıya çıkaracak.

Beylikdüzü'nde öğrenciler yarı yıl tatilinin tadını doyasıya çıkaracak. Tiyatrodan atölye çalışmalarına kadar birçok etkinlik Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi ve Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'nde öğrencileri bekliyor.

Beylikdüzü Belediyesi eğitim-öğretime kısa bir ara veren öğrenciler için sürprizlerle dolu bir yarı yıl tatili planladı. Öğrenciler, yorgunluklarını eğlenerek atacakları bu yarı yılda yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra öğrendiklerini pekiştirme fırsatı da bulacaklar. 26, 27, 28, 29 Ocak; 1, 2, 3, 4 Şubat tarihlerinde Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'nde birbirinden güzel etkinlikler ve ikramlar öğrencileri bekliyor olacak.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği yarı yıl tatili etkinliklerinde öğrenciler atölye çalışmalarıyla hem eğlenip hem de becerilerini geliştirirken, bilim dünyasına da keyifli bir giriş yapabilecekler. Roket, elektrik motoru ve elektrik devresi yapımı gibi çalışmaların yanı sıra; pratik matematik, akıl oyunları ve istasyon çalışmaları ile sayısal yeteneklerine katkı sağlayabilecekler. Ayrıca yüz boyama, palyaço etkinliği, sinema, tiyatro oyunları ve birbirinden güzel gösterileri de Beylikdüzü Belediyesi'nin sürpriz ikramlarıyla ve keyifle izleyecekler.

ETKİNLİKLERE KATILIM SERVİS İLE SAĞLANACAK

Etkinliklere katılmak isteyen öğrenciler için Adnan Kahveci Mahallesi, Kavaklı Mahallesi ve Yakuplu Mahallesi'nden servisler kalkacak. Servisler; Adnan Kahveci Mahallesi'nden Sima Kent - Uyum Çarşı Önü ve Hasbahçe'den, Kavaklı Mahallesi'nden Arda Turan Parkı - Kavaklı Sağlık Ocağı, Volvo Kavşağı - Eğitim Vadisi Bulvarı Yaşar Acar Lisesi ve Beylik Pazarı'ndanYakuplu Mahallesi'nden Hürriyet Bulvarı Reşitpaşa - İhlas-1 Işıklar - Kaymakamlık Önü - Medilife - Migros Yuvarlak Ada'dan saat 10: 00 / 10: 30 / 11: 00 / 11: 30 saatlerinde hareket edecek. Dönüş ise 15: 00 / 15: 30 ve 16: 00 saatlerinde sağlanacak.

Öğrencilerin hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bu yarıyıl etkinliklerinde katılımın kontenjanlarla sınırlı olduğu bazı atölye çalışmaları için öğrencilerin geldiklerinde kayıt yaptırmaları gerekiyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Kavaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title