Haberler

Yargıtay Genel Sekreteri Genç Parti'den Aday

Yargıtay Genel Sekreteri Uğur İbrahimhakkıoğlu, Genç Parti'den Milletvekili Adayı Olmak İçin Yargıtay'daki Görevinden İstifa Ederek Bugün Genç Parti'ye Katıldı.

Yargıtay Genel Sekreteri Uğur İbrahimhakkıoğlu, Genç Parti'den milletvekili adayı olmak için Yargıtay'daki görevinden istifa ederek bugün Genç Parti'ye katıldı.

Yargıtay Genel Sekreteri İbrahimhakkıoğlu, Cumhuriyet Başsavcılığı, Adalet Bakanlığı Müsteşarlığı ve Yargıtay üyeliği görevinin ardından siyasete adım atıyor. Genç Parti'den milletvekili adayı olmak üzere bugün Genç Parti'ye katılan İbrahimhakkıoğlu, katılım töreninde bir konuşma yaptı. İbrahimhakkıoğlu, "Ülkenin kalkınması, uygarlığı ve refahı için mevcut siyasi partiler içinde en uygun Genç Parti'yi gördüm. Ve milletimiz için büyük gelecek vaad ettiğini teyit ederek ve ülke yararına olan ideallerimi bu çatı altında gerçekleştirebileceğimize inanarak tercihimi yaptım" dedi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title