Haberler

Yargıtay Çakıcı'nın Cezasını Onayladı

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Karagümrük Spor Kulübü Lokali Baskını Nedeniyle Alaattin Çakıcı'ya ve 6 Sanığa Verilen Cezayı Onadı.

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Karagümrük Spor Kulübü Lokali baskını nedeniyle Alaattin Çakıcı'nın 14 yıl 9 ay 20 gün ve 6 sanığın çeşitli sürelerde hapis cezalarına çarptırılmalarına ilişkin kararı onadı.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinin, Çakıcı ve 8 sanık hakkında verdiği mahkumiyet kararlarının temyiz incelemesi tamamlandı.

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Çakıcı'nın 14 yıl 9 ay 20 gün, diğer sanıklar Cihan Çakıcı, Müştak Çimenci, Erdoğan Öner, Ömer Koç, Veysi Cirit ve Mehmet Ali Okur'un 5 ay ile 8 yıl 1 ay 25 gün arasında değişen hapis cezalarına çarptırılmalarına ilişkin kararı usul ve yasaya uygun bularak onadı. Daire, diğer sanıklar Ahmet Çelik ve Okan Erünal hakkında verilen mahkumiyet kararlarıyla ilgili temyizden feragat edildiği için bu kişiler hakkında temyiz incelemesi yapmadı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title