Haberler

Yargıtay Başkanı'ndan Dink'in Öldürülmesine Tepki

Yargıtay Başkanı Osman Arslan, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'bin Öldürülmesinden Büyük Üzüntü Duyduğunu Belirterek Faillerin En Kısa Zamanda Adalet Önüne Çıkarılmasını İstedi.

Yargıtay Başkanı Osman Arslan, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'bin öldürülmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek faillerin en kısa zamanda adalet önüne çıkarılmasını istedi.

Yargıtay Başkanı Arslan, Yargıtay'dan çıkışı sırasında gazetecilerin, Dink'in öldürülesiyle ilgili sorularını yanıtladı. Arslan, "Bir Türk vatandaşının bir Türk Ermenisi'nin öldürülmüş olmasından dolayı üzgün olduğumu söylemek isterim" dedi.

Bir gazetecinin fikirlerinden dolayı bir cinayete kurban gitmiş olmasının kabul edilemez olduğunu kaydeden Arslan, "İnanıyorum ki suçu işleyenler en kısa zamanda yakalanacak ve Türk adaleti onları en adil biçimde yargılayacaktır"diye konuştu.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title