Haberler

Yardım Dağıtımında İzdiham

Adıyaman'da Fakir Öğrenciler İçin Yapılan Yardım Dağıtımında Yaşanan İzdihamda Kadınlar ve Çocuklar Ezilme Tehlikesi Geçirdi.

Adıyaman'da fakir öğrenciler için yapılan yardım dağıtımında yaşanan izdihamda kadınlar ve çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi.

PTT'de binasının önünde fakir ailelerin çocukları için yapılan yardım dağıtımı, vatandaşların birbirini itmesiyle izdihama dönüştü. 2 ayda bir, kız öğrenciler için 39 YTL erkek öğrenciler için 28 YTL yapılan yardımı almak isteyen kadınlar ve çocuklar kapalı kapıya yaklaşabilmek için birbirini ezdi. Çocuklar inşaat alanında oynarken, binaya girmeye çalışan kadınlar sıra yüzünden birbiriyle kavga etti. Anne ve babalarının kucaklarındaki bazı çocuklar ise gözyaşı döktü. Yaşanan izdihamı önlemeye çalışan

polis ekipleri, kadınları kapının önünden uzaklaştırmak için yoğun çaba sarf etti. Kapının açılmasıyla birlikte içeri girmek için birbirlerini ezen vatandaşlar, yardımların belirli bir düzende dağıtılması gerektiğini söyledi.

(AA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title