Haberler

Yarbay Kaza Yaptı: Eşi ve Kızı Öldü

Topçu Yarbay Reşit Serment Karakaya'nın (39) kullandığı otomobil takla attı.

Erzurum 4'üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda görevi Topçu Yarbay Reşit Serment Karakaya'nın (39) kullandığı otomobil takla attı. Kazada, Yarbay Raşit Serment Karakaya ile 13 yaşındaki oğlu yaralanırken, eşi Emel Safiye ile 4 yaşındaki kızı Melisa olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, bugün akşam saat 19. 00 sıralarında Erzincan-Sivas karayolunun 90'ncı kilometresinde Yazıköyü mevkiinde meydana geldi. Bayram tatilini memleketinde geçiren Topçu Yarbay Reşit Serment Karakaya, ailesiyle birlikte görev yaptığı Erzurum'a geri dönmek üzere yola çıktı. Yarbay Karakaya'nın'in kullandığı 25 LT 2005 plakalı otomobil Erzincan-Sivas karayolunun 90'ıncı kilometresinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu takla attı. Kazada yarbay Karakaya'nın eşi Emel Safiye (39), kızı Melisa olay yerinde hayatını kaybetti. Anne ve kızının cesetleri Refahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazada yaralanan yarbay Raşit Sermet Karakaya ile 13 yaşındaki oğlu Yaşar ambulans ile Erzincan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yarbay ve oğlunun sağlık durumu iyi olduğu bildirildi. - Erzincan / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title