Haberler

Yaralı Kedi İçin Gece Yarısı Seferberlik

Yaralı kedi için gece yarısı seferberlik

KÜTAHYA - Kütahya'nın Emet ilçesinde sokakta gözü kör ve yaralanmış halde bulunan kedi, gece yarısı İstanbul'dan gelen Sokak Hayvanlarını Koruma Yaşatma Rehabilitasyon ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Yasin Yılmaz tarafından tedavi için İstanbul'a götürüldü.

Yaralı olarak bulunan kedi İlk olarak Emet ilçesinde Veteriner Hüseyin Özer tarafından muayene edildi. Yapılan muayene sonucu kedinin Emet'te tedavi edilemeyeceği anlaşıldı. Bunun üzerine hayvansever Elif Yıldız Nasuhoğlu tarafından 'SOHAYKO' Genel Başkanı Yasin Yılmaz'a bilgi verildi. Haberi alır almaz yola çıkan Yılmaz, gece yarısı saat 02.00' da Emet ilçesine gelip özel araçla yaralı kediyi, acil olarak tedavi edilmesi için İstanbul'a götürdü.

Yaralı kedinin ilk bakışta durumunun ağır olduğunu tespit ettiklerini belirten Yasin Yılmaz, "Kediyi sokakta yaralı halde bulmuşlar. Yüzü ve gözü çok kötü durumda, İstanbul'a tedaviye götüreceğiz. Burada herhangi bir şey yapılamadığı söyleniyor. Bununla alakalı olarak Elif hanım zaten kediyi tedavi için veterinere götürmüş ama burada yapılabilecek bir şey olmadığı görünmüş. Biz sadece bu kedimiz için saat 08: 00 gibi yola çıktık ve şuan gece yarısı 02: 00 gibi geldik. Çok kötü durumda ve bir an önce İstanbul'a yetiştirmemiz gerekiyor" dedi.

Hayvansever Elif Yıldız Nasuhoğlu, yaptığı açıklamada, ""SOHAYKO' Genel Başkanı Yasin Yılmaz'ın İstanbul'dan Kütahya'ya bu hafta içerisinde 2. gelişi. Gözü çok kötü durumda olan bir kedimizi kurtarmak için İstanbul'a götürdü. Kar kış demeden İstanbul'dan Emet'e almaya geldi. Bunu her insan yapmaz. Çok teşekkürler Yasin bey, siz bir meleksiniz, iyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Kütahya Emet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title