Haberler

Yaralı At İçin Seferber Oldular

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde terk edilmiş bir halde ölmek üzereyken bulunan at, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alındı.merkez yetkilileri atın hayati tehlikesinin sürdüğünü belirttiler.

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde terk edilmiş bir halde ölmek üzereyken bulunan at, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alındı. merkez yetkilileri atın hayati tehlikesinin sürdüğünü belirttiler.

Merkez Yıldırım İlçesi Veysel Karani Mahallesi Eğitim Vadisi'ndeki Mobese Kontrol Merkezi yakınlarında 3 gün önce bulunan yaralı at, duyarlı vatandaşları harekete geçirdi. Vatandaşlar, vücudunun her yerinde derin yaralar olan atın tedavi edilmesi için Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne başvurdular. Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından acil bir şekilde müdahale edilen ve ayağa kaldırılan yaralı at daha sonra Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ne götürüldü. Burada bakım ve tedavi altına alınan yaralı atın tedavisi sürerken, hayati tehlikesinin ise devam ettiği açıklandı.

IA/(FK/AAA) - Bursa / Osmangazi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title