Haberler

Yaptırımların İmzalanması, Hiçbir Şeyi Değiştirmeyecek"

– Rusya Devlet Başkanı'nın Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya karşıtı yaptırımları imzalamasının hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini, çünkü belgenin zaten gerçekleştirildiğini bildirdi.

– Rusya Devlet Başkanı'nın Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya karşıtı yaptırımları imzalamasının hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini, çünkü belgenin zaten gerçekleştirildiğini bildirdi.

Peskov konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu bizim için yeni bir haber değil. ABD Başkanı'nın imzası olsun ya da olmasın yasa tasarısı onaylanmıştı. Bu hiçbir şeyi değiştirmedi" derken, yaptırımlara verilecek yanıtlar ile ilgili olarak, "Zaten bu önlemleri aldık" dedi.

Öte yandan, Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Vasiliy Nebenzya Rusya'yı yaptırımlarla yıkmanın mümkün olmadığını belirterek, "Bizim bunlarla yıkılmayacağımızı bilmeleri gerek" dedi. - Moskova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Rusya Federasyonu Dmitriy Peskov Donald Trump Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title