Haberler

Yaptıkları yanlarına kar kalıyor.. Yine serbest bırakıldılar

Güncelleme:

Yaptıkları yanlarına kar kalıyor.

Yaptıkları yanlarına kar kalıyor.. Yine serbest bırakıldılar

Trafikte kendilerini uyaran kişiye satırla saldıran şüphelilerin daha önce de posta aracını soydukları ve kendilerini yakalamak isteyen polisin de parmağını kırdıkları ortaya çıktı

Posta aracı soyduktan sonra polisin parmağını kırıp serbest bırakılan şüpheliler, trafikte kendilerini uyaran kişiye de satırla saldırıp serbest kaldı

BURSA - Bursa'da otomobil sürücüsü, trafikte lambaları kapalı şekilde seyreden motosiklet sürücüsünü "lambalarını açar mısın?" diyerek uyardı. Kendisinin uyarılmasına sinirlenen motosiklet sürücüsü, uyaran kişiye belinde taşıdığı satırla saldırdı. Bu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polisin operasyonuyla yakalanan zanlı ve yanındaki arkadaşı serbest kaldı. Bu kişilerin daha önce de posta aracını soyduktan sonra polisin de parmağını kırdığı ortaya çıktı.

Saldırıya uğrayan kişinin şikayet üzerine Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, satırlı ve yanındaki kişiyi kıskıvrak yakaladı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldılar. Şüphelilerin yaklaşık 1 ay önce posta aracını soydukları ve kendilerini yakalamak isteyen polisin parmağını kırdıkları öğrenilirken, sevk edildikleri mahkemece ifadeleri alınarak serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Son olay, merkez Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde meydana geldi. Trafikte otomobili ile seyreden İsmail D. (49), ışıkları kapalı şekilde seyreden motosikleti görünce sürücüsüne "lambalarını yakar mısın?" dedi. Kendisini uyarılmasına sinirlenen motosiklet sürücüsü, İsmail D.'nin aracını park ederek indiği esnada yanına giderek sözlü tartışmaya başladı.

Tartışma şiddetlenince motosiklet sürücüsü belinde taşıdığı satırı çıkartıp İsmail D.'ye doğru saldırdı. Bu anlarda İsmail D. neye uğradığını şaşırırken şüpheli motosiklet sürücüsü, yanındaki arkadaşıyla birlikte motosiklete binerek hızlıca uzaklaştı. Çevrede bulunan vatandaşlar şaşkın gözlerle olan biteni izlerken bu anlar bir marketin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Saldırıya uğrayan İsmail D.'nin şikayeti üzerine harekete geçen Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri çok geçmeden satırla birlikte kıskıvrak yakaladı. Şüpheli A.M ve arkadaşı emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan A.M ve arkadaşı serbest bırakıldılar.

Öte yandan satırla saldıran şüphelilerin daha önce posta aracını soydukları ve kaçarken de kendilerinin yakalamak isteyen polisin parmağını kırdıkları öğrenilirken sevk edildikleri savcılıkta ifadelerinin ardından serbest yine bırakıldıkları öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Bursa 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title