Haberler
Güncelleme:

Yaptığı savunma daha da rezil! Kadın öğretmen, boş sınıfta öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi

Avustralya'nın Sydney kentinde yaşayan 24 yaşındaki Monica Elizabeth Young adlı öğretmen, boş sınıfta 14 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi. Bugün görülen dava kapsamında mahkemede savunma yapan öğretmen, öğrencisine "Bunu yaparsak yakalanırız ama yaptığımız şeye değer" dediğini ve durumun tehlikesi konusunda öğrencisini uyardığını söyleyerek, kendisini savundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

senata silva:

Uygulamalı eğitimden yanayım..)))

71
24
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

Alan veren memnunsa bize ne.hem öğretmen insan coğrafyasını öğretmiştir.coğrafya öğretmeni değil mi. öğretmeni uzman öğretmen yapıp maaşını da artırmalı. ceza yok ceza yok.

37
34
yanıtYanıtla
??????? ?????:

Allahin fakiri cocuk 14 yasinda bu islere baslarsa sonunu sen dusun.Zaten moda oldu bu durumda,fix her hafta birileri yakalaniyor ogrencisiyle.

yanıt12
yanıt2
??????? ?????:

onlarda senin gifi fakirmis herhalde yer bulamamis bos sinifa girmisler,

yanıt5
yanıt8
Yasin Özer:

Alttak isoru işaretli 10 yaş fark ne demek? sırf reşit değil diyemi bu kadar alındın 30 yaşındaki adam 20 yaşındakiyle evlenince bir şey yok 40 yaşındaki kadın 20 yaşındaki biriyle evlenince bir şey yok da veya adam kendinden yaşça büyük biriyle evlenincede bir şey yokya eminim ki o cocugun hayaliydi ki gayet düşünebilir bir birey 14-15 yaşında nineleriniz evlenmemiş gibi neyin duyarını kasıyorsunuz? şuan cogu kişi kendileri reşitken eşleri o zamanlar reşit olmayan cocuklarla evli.

yanıt2
yanıt1
Alparslan Cafer Savaş:

Ayıplayıp kınamayın başınıza gelmesin

44
4
yanıtYanıtla
MstF FyyA:

Sınıf dolu olaydı sorun yokduda boş olunca fena işte. Haber mi bu şimdi.

44
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title