Haberler

Yaprak Dökümü Bu Akşam...

REYTİNG REKORTMENİ YAPRAK DÖKÜMÜ'NDE EVİN BÜYÜK KIZI FİKRET'İN EŞİ TAHSİN İLE YAKINLAŞMASI MİLYONLARI EKRANA KİLİTLEDİ.

Dizideki öpüşme sahnesi internette en çok tıklanan videolar arasına girdi. Fikret'i canlandıran Bennu Yıldırımlar ise öpüşme sahnesiyle ilgili olarak şunları söyledi:

'Öpüşme sahnesi kesinlikle zor olmadı. Bu sahneler neden ilgi çekiyor anlamıyorum. Demek ki cinsel problemlerimizi toplumca halledemedik ve bunları konuşuyoruz. Öpüşme sahnesinde hiçbir şey hissetmiyorum. Ahmet benim rol arkadaşım. Güzel olan da iyi anlaşıyor ve iyi paslaşıyor olmamız. Bunun dışında çok özel bir durum yok. Hiçbir sevgi alışverişi olmayan insanlar birbirlerinde ne alıp verebilirler böyle özel bir anda. İsterlerse hiç tanımadıkları insanlarla denesinler. Bir şey hissedilmediği ortaya çıkar. Tahsin ile Fikret'i birbirlerine yakıştırıyorlar. Çünkü Tahsin'in evindeki umut verici gelişmeler seyirciyi rahatlatıyor. İnsanlar bunu bekliyordu, böyle bir şey gördüklerinde coşkuya kapıldılar.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title