Haberler

Yapımcısı, Kıvanç Tatlıtuğ ile Yolları Ayırdığı Dedikodularını Yalanladı

Güncelleme:

Son günlerde gündemden düşmeyen, "Kıvanç Tatlıtuğ Ay Yapım'dan ayrıldı" haberlerinden sonra yapım şirketi, bu dedikoduları yalanlayan bir yazı yayınladı.

Ay Yapım'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması Kıvanç Tatlıtuğ'un Ay Yapım'la yollarını ayırdığı iddiası üzerine açıklama yapıldı.

"KENDİSİYLE OLAN PROJEMİZ ÇOK ÖNEMLİDİR"

İşte Tatlıtuğ'un yıllardır beraber çalıştığı şirketten yapılan o açıklama: "Son günlerde, değerli oyuncularımız ve şirketimizin bilgisi dışında basında yer alan haberler ve doğru olmayan çeşitli yorumlar üzerine bu açıklamayı yapmak gereği duyuyoruz. Sayın Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaşmamız hali hazırda devam etmektedir. Kendisi ile yapılacak olan proje ay yapım için her zaman çok önemlidir."

"YORUMLARDAN RAHATSIZ OLUYORUZ"

"Bugün itibarıyla projenin içeriği ve zamanlaması henüz netleşmiş değildir. Dolayısıyla söz konusu projede yer alacak olan başrol oyuncuları ve konusu ile ilgili yazılanlar sadece yorumdan ibarettir.Ay yapım olarak, tüm önemli oyuncularımızın kendilerinin bilgileri dışında isimleri kullanılarak haberler üretilmesinden ve buradan çeşitli yorumlar yapılmasından hem değerli oyuncularımız hem de şirketimiz adına son derece rahatsızlık duyuyoruz."

İŞTE KIVANÇ TATLITUĞ'UN ROL ALDIĞI 'AY YAPIM' İMZALI DİZİLER:

Kıvanç Tatlıtuğ'un Ay Yapım imzalı ilk dizisi 2007'de ekrana gelen 'Menekşe ile Halil'di.


2008 yılında bir televizyon efsanesi haline dönüşen 'Aşk-ı Memnu' ile izleyici karşısına çıktı.


Kıvanç Tatlıtuğ, konuk oyuncu olarak rol aldığı 'Ezel' dizisinde Sekiz karakterine hayat verdi.


Başrollerini Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel ile paylaştığı 'Kuzey Güney' yine Ay Yapım imzası ile ekranlara geldi.


Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak başrolünü Farah Zeynep Abdullah ile paylaştığı 'Kurt Seyit ve Şura' ile izleyici karşısına çıktı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Ay Yapım Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title