Haberler

Yapımcılar Yargıya Gidiyor

"Keloğlan Kara Prens'e Karşı" Adlı Filmi Aynı Anda Ekrana Getiren Atv ve Show Tv Yöneticileri ile Filmin Yapımcısı, Olayı Yargıya Taşıyor...

Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Özcan Deniz'ın paylaştığı "Keloğlan Kara Prens'e Karşı" adlı filmi "aynı akşam" yayımlayan televizyon kanallarından galip gelen, filmi, Show TV'den 17 dakika erken yayımlayan atv oldu. atv'nin yayımladığı film, 10.3 reytingle günün en çok izlenen yapımıydı. Show TV ise aynı film için aldığı 6 reytingle 9. oldu. Bu savaşa karşın "Tüm Gün" ve "Prime Time"ın tüm kategorilerinde birinciliği Kanal D elde etti.

Bu sonuçların ardından hukuk savaşı başladı. atv, "Filmin ortağıyız. TV yayın hakkı bizde, korsan yayın yapanlara dava açacağız" diyerek Show TV'ye ve yapımcıya dava açılacağını açıkladı. Show TV yönetimi ise "Yayın hakkını Energy Yapım'dan aldık. atv'ye dava açacağız" dedi. Yapımcı Selay Tozkoparan da "atv filme ortak olup parayı ödemedi. Sözleşmesini feshedip yayın hakkını Show'a verdik. atv'ye dava açacağız" diye konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title