Haberler

Yapı Kredi Bankası'nın Nizip Şubesi Açıldı

Yapı Kredi Bankası Gaziantep'in Nizip ilçesinde şube açtı.

Yapı Kredi Nizip Şubesi'nin açılışına, Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Fevzi Akdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuş, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt ile işadamı ve davetliler katıldı. Şube açılışının ardından verilen kokteylde bir konuşma yapan Yapı Kredi Nizip Şube Müdürü Nebih Aytar, Haziran ayından bu yana Nizip'te faaliyet gösterdiklerini ve bundan da büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti. Aytar, müşterilerine sundukları ayrıcalıklı ticari ve bireysel yapı kredi hizmetleriyle, gelişen ve büyüyen Nizip ekonomisine katkıda bulunmak adına yola çıktıklarını kaydetti.

Aytar, Nizip ilçe sakinlerini şubelerinin bankacılık hizmetlerinin yanında sigorta, leasing, faktoring ve bireysel emeklilik gibi diğer bankacılık alanlarıyla da buluşturduğunu dile getirerek, "Yapı kredi önümüzdeki dönemde de Türkiye genelinde şube ağını genişletmeye devam edecek" şeklinde konuştu.

(ÖY-OÇ-Y)

05.12.2007 16:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title