Haberler

Benzini Yanlış Yerden Doldurunca Araç Patladı, Kahraman Adam Alevlere Dalıp Hayatını Kurtardı

Güncelleme:

İngiltere'de aracının hava emme kapağı ile yakıt deposunu karıştıran kadın, yanlış yere benzin doldurunca otomobil patlayarak alev aldı. Kadının hayatını yoldan geçen bir adamın kahramanlığı kurtardı.

54 yaşındaki Julie Nickin isimli kadın, akıllı aracının hava emme filtresinin kapağından içeri benzin doldurdu. Aracın kontağını çevirince araba bir anda patlayarak alev topuna döndü.

KAPAKLARI KARIŞTIRDI

İki çocuk annesi kadın, sökülebilir hava emme kapağını yakıt deposu ile karıştırmıştı. İngiltere'nin Lancaster şehrinde yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından da anbean kaydedildi.

YANGIN BAŞLAR BAŞLAMAZ ARACA KOŞTU

Dikkatsiz kadın, yangın başlar başlamaz onu otomobilin dışına çıkartan Brian Turner isimli adam sayesinde kurtulmayı başardı. Kahraman adam, patlama olur olmaz araca doğru koşup kadını kurtarmak için kapıyı açtı ve kadını dışarı çıkardı. Kadının sadece kolu ile saçlarının yandığı ve olayı oldukça ucuz atlattığı ifade edildi.

"YAPILMASI GEREKENİ YAPTIM"

Turner, "Kapıyı açtığım an araçta tekrar patlama oldu ve kollarım, ellerim ve boynum yandı ama onu çıkarmak zorundaydım" dedi. İkili araçtan biraz uzaklaştıktan sonra güçlü bir patlama daha yaşandı.

Kadın, giydiği ceketin alev almaması sayesinde tamamen yanmaktan kurtulduğunu söyledi. Nickin, "Herkes kaçtı ama o benim hayatımı kurtardı bu kahramanlık herkes tarafından bilinmeli" derken, 54 yaşındaki adam, "Herkes kahraman olduğumu söylüyor ama ben o an sadece yapılması gerekeni yaptım, bunun üstüne düşünmedi bile" açıklamasında bulundu.

İLK DEĞİL

Araba tamamen yanıp kül olurken, kadının bu tip araçlarda hava emme filtresi ile yakıt deposunu karıştıran ilk kullanıcı olmadığı açıklandı.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Kimim:

İngilizleri bilmesem bize yutturacak güzel ülkemi beğenmeyen defolsun gitsin her türlü pislik var onlarda araştır ezber konuşma tarih oku

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title