Haberler

Yankesiciler Polisten Kaçamadı

Samsun'da Bir Kuaför Salonu ile 1 Butikten Çanta, Cep Telefonu ve Cüzdan Hırsızlığı Olayına Karıştıkları İddia Edilen 3 Kişi, Polisin Takibi Sonucu Yakalandı.

Samsun'da bir kuaför salonu ile 1 butikten çanta, cep telefonu ve cüzdan hırsızlığı olayına karıştıkları iddia edilen 3 kişi, polisin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 4 gün önce Saitbey Mahallesi'nde bir kuaför salonundan 3 bayanın çantasını ve cüzdanı ile Kadıköy Mahallesi'nde bir bitikten çanta, cüzdan ve cep telefonu çalınma olayına karışan sabıkalı zanlı Serpil Ö.(26), G.Ö.(15) ve kardeşi H.Ö.(10), Mecidiye mevkisinde görevli Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerinin takibi sonucu bugün yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan araştırma sonucu G.Ö. ve H.Ö.'nün Çocuk Mahkemesi tarafından arandıkları, ailesi tarafından hırsızlık yaptırıldığı için mahkeme kararıyla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvasına teslim edilen H.Ö.'nün 3 kez kaçtığı ortaya çıktı. Çantası ve cüzdanları çalınanlar, zanlıları teşhis etti. Soruşturma sürdürülüyor.

(MAY-SA) 08.05.2008 19:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title