Haberler

Yangında Ölen Minik Atakan'ın Kapı Önündeki Ayakkabıları Görenleri Ağlattı

Güncelleme:

Yozgat'ta, annesinin yalnız bıraktığı evde çıkan yangında, dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden 3 yaşındaki Atakan Uslu'nun evin girişinde kalan ayakkabıları, yakınlarını ve komşularını gözyaşlarına boğdu.

Yozgat'ta, annesinin yalnız bıraktığı evde çıkan yangında, dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden 3 yaşındaki Atakan Uslu'nun evin girişinde kalan ayakkabıları, yakınlarını ve komşularını gözyaşlarına boğdu.

ANNESİ EVDE YALNIZ BIRAKIP ÇIKTI

Yukarı Nohutlu Mahallesi Kısakürek Caddesi'nde oturan Bediha Uslu, dün akşam saatlerinde ilkokul 2'nci sınıfa giden çocuğunu okuldan almak için Atakan'ı yalnız bırakıp, evden çıktı. Bir süre sonra evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Komşuların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Atakan Uslu'nun içeride olduğunu öğrenen itfaiye erlerinden Bayram Atik, eve girip, beşiğinde bulunan küçük çocuğu dışarı çıkardı. Baygın halde bulunan Atakan Uslu, otomobille Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak minik Atakan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Yangın ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Yangında Ölen Minik Atakan'ın Kapı Önündeki Ayakkabıları Ağlattı

GÖRENLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Olayın ardından hastaneye giden, işsiz olduğu belirtilen baba Halil ve anne Bediha Uslu, sinir krizleri geçirdi. Atakan'ın evinin önünde duran minik ayakkabılarını gören komşuları ve yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

HASTANEYE İTFAİYE ERİ GÖTÜRDÜ

İtfaiye eri Bayram Atik, olay yerine geldiğinde hemen içeri girdiğini belirterek, "İçeriye girdiğimde çocuk beşiğinde yatıyordu, kucaklayıp dışarı çıktım. Bir vatandaşla, alıp otomobil ile hastaneye götürdüm. Çocuk baygındı, kendinden geçmişti. Hastaneye gidinceye kadar suni teneffüs ve masaj yaptım, biraz kendine gelmişti" dedi.

Yozgat Adli Tıp Kurumu Şubesi'nde otopsisi yapılan Atakan Uslu, bugün merkeze bağlı Yeniceköy'de toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Yozgat 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

73:

rabbim sen bu acıyı düşmanıma bile verme

28
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın..:

şimdi daha rahat rahat gezmeye gitsin. . . . . . . . . .

3
25
yanıtYanıtla
....:

Bende karda yağmurda, sabah ayazında küçük olanı uyurken bırakıp gittiğim oldu. Evet böyle bir haberi duyunca insan öleceğine yanımda gelip, grip olsaydı der ama takdir-i ilahi. Bazı şeylerin kader olduğuna da inanmak lazım. O anneenin hem içi yanıyor hemde ömür boyu sürecek vicdan azabıyla yaşayacak. Allah kimsenin başına vermesin.

yanıt9
yanıt0
DEMEYİN ÖYLE:

HANİ BAZEN ANNELERİMİZ BİZİ EVE YALNIZ BIRAKIR GİDERDİ. HİÇ Mİ YAŞAMADINIZ BÖYLE Bİ DURUMU VADESİ BİTMİŞ OLAMAZ MI?AMA BUNUNLA BİRLİKTE TÜM İNCELEMELERİN YAPILMASI DA ŞARTTIR

yanıt3
yanıt0
Esra:

Anne bu anne çocuğum üşümesin demişdir yazık ya ne gezmesi hem nerden biliosun boş boş yorum yaziosunuz ya bu aci tarif edilemez evlat can can candan öte can

18
1
yanıtYanıtla
misafir:

ALLAH SABIR VERSİN. KEŞKE YANINDA GÖTÜRSEYDİ AMA KADER . . . ÖLÜM VAKTİ GELDİ Mİ NE BİR SANİYE İLERİ NEDE GERİ KALIR

14
1
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Cahil karı

8
5
yanıtYanıtla
Sabri Reis:

Allah rahmet eylesin çok üzücü sabırlar dilerim.

13
0
yanıtYanıtla
Tek din islam:

ALLAH anne ve babasına sabır ihsan eylesin o yavrumuz cennet kuşu oldu Inşallah gün gelecek anne babasına şefaat edecek anne babamı almadan cennete girmem diyecek buda imtihan

8
2
yanıtYanıtla
Aaa:

Annesinin ihmali yüzünden ölmüş çocuk. O çocuk asıl hesap soracak anasına neden beni bırakıp gittin diye.

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title