Haberler

Yangında Ölen 3 Kişinin, Tek Tabutla Getirilen Kemikleri Ayrı Mezarlara Defnedildi

Güncelleme:

Ordu'nun Akkuş ilçesinde bir evde çıkan yangında ölen baba, oğul ve gelinin kemikleri aynı tabutla mezarlığa getirildi ve ayrı ayrı mezarlara defnedildi.

Ordu'nun Akkuş ilçesinde, bir evde çıkan yangında ölen Sabri Güneş (68) ile oğlu Hasan (53) ve gelini Zahide Güneş (59), olaydan 18 gün sonra toprağa verildi. Aynı tabutta gelen 3 kişiden geriye kalan kemikler, 3 ayrı mezara defnedildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLÜNCE KORKUNÇ MANZARA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Akkuş İlçesi Ortabölme Mahallesi'nde Sabri Güneş'e ait ahşap evde, 22 Temmuz gecesi yangın çıktı. Alevler kısa sürede evi sararken, mahalle sakinleri, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi. Gelen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yangın söndürüldü. Yangında alevlerin arasından çıkmayı başaramayan Sabri Güneş, oğlu Hasan ve gelini Zahide Güneş yaşamını yitirdi.

KEMİKLER ADLİ TIP'A GÖNDERİLMİŞTİ

Ahşap evin küle döndüğü yangında 3 kişiden geriye kalan kemikler, kimlik tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na, buradan da İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yapılan kimlik tespitinin ardından baba, oğlu ve gelinine ait kemikler, tek bir tabut içerisinde dün, olaydan 18 gün sonra Ortabölme Mahallesi'ne getirildi. Burada, mezarlık yanındaki alanda öğlen namazı sonrasında 3 kişi için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Ardından 3 kişinin kemikleri, 3 ayrı mezara defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Akkuş Ordu 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (29)

Erhan:

Izgara olmuşlar daha kemikleri ne yapacağınız atın gitsin

2
68
yanıtYanıtla
yorum yorum değil vahşet:

Sen insan olamazsın. . Yada insan kılığında değişik bir mahluksun sen. . Aldığın her nefes ziyan

yanıt20
yanıt2
Pars:

beter olursun umarım

yanıt11
yanıt4
Doktor:

kul olamayan, mahluk olur. . . hayvandan aşağı diye tabir edilen ''insan'', ancak böyle bir yorum yapabilir. . .

yanıt22
yanıt1
Vatandaş:

Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın mekanları cennet olsun

43
1
yanıtYanıtla
güzel türkiyem:

Allah c. c kimseye böyle bir acı yaşatmasın mekanları cennet eylesn

30
2
yanıtYanıtla
Hidir:

Rizeyi, Orduyu sellerle dumduz eden kimin ilahi ? Allah hz.isa ya inananlari ta kiyamete kadar kafirlere ustun kilmistir.

4
15
yanıtYanıtla
Soruyorum:

Neden devlet evler için yangın deneti mi Geliştir miyor?

8
10
yanıtYanıtla
Sabır ...:

yahu bu kişisel bir şey sen evi her şekilde yakabilirsin devlet ile ne alakası var paran varsa yangına karşı güvenlik sistemi olan evi al kardeşim karışan mı var, o kadar paran yoksa da daha ucuz ama kaliteli ürünleri tercih et, hiç paran yoksa da dikkatli davran ne bileyim aşırı yağışlarda açma televizyonu yada ocakta sızıntı var mı diye bak arada çocuğunu ateşle oynatma , ne bileyim lan ben !!!

yanıt0
yanıt0
ASİL:

KARDEŞİM DEVLET BU KADAR DERTLE UĞRAŞIRKEN Bİ YANGIN DENETİMİ KALMIŞTI ZATEN EL ATILACAK

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title