Haberler

Yangına Uykuda Yakalanan Ev Sakinlerini Vatandaşlar Kurtardı

Güncelleme:

Karaman'da kömürlükle bitişik olan evde çıkan yangını yoldan geçen vatandaşlar fark etti. Uyuyan ev sakinlerini uyandırdıktan sonra mutfakta patlama meydana gelirken şans eseri kimse yaralanmadı.

Karaman'da tek katılı bir evin mutfağında çıkan yangında, uykuda olan ev sakinlerini vatandaşlar haberdar ederek uyandırdı. Evin boşaltılmasının hemen ardından mutfakta patlama olurken yangın sebebi araştırılıyor.

YANGIN KÖMÜRLÜKLE BİTİŞİK EVDE MEYDANA GELDİ

Yangın, gece saat 23.45 sıralarında tek katlı evin bitişiğindeki mutfakla birlikte kullanılan kömürlükte meydana geldi.

YOLDAN GEÇENLER FARK EDİP EVDEKİLERİ UYANDIRDI

Oradan geçmekte olan vatandaşlar evin mutfağından dumanların yükseldiğini görmesi üzerine önce uykuda olan ev sakinlerini uyandırarak tahliye ettirdikten sonra durumu itfaiyeye haber verdi.

EVDEN ÇIKAR ÇIKMAZ MUTFAKTA PATLAMA OLDU

Ev sakinlerinin dışarı çıkmasının hemen ardından mutfakta meydana gelen patlama ise korkuya neden oldu. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye, vakit kaybetmeden yangına müdahale etti. Bu sırada ev sakinleri de itfaiyenin yangın söndürme çalışmalarını kaldırım üzerinde endişeli gözlerle izlediler.

YANGIN SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

İtfaiyenin 1 saatlik çalışması sonucu yangın tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye, yangının çıkış sebebini araştırırken, patlamaya neyin sebep olduğu da tespit edilemedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karaman 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (2)

AyNur:

Kurtuldukları birer kurban kesip fakirlere dağıtsınlar,aksi halde daha büyük belalar gelebilir.

3
0
yanıtYanıtla
46:

Aileye buyuk gecmis olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title