Haberler

Yangın Söndürme Helikopteri Hayat Kurtarmak İçin Uçtu

Fethiye'nin Ölüdeniz beldesine eşi ve arkadaşlarıyla tatile gelen genç, plajda güneşlenirken fenalaştı.

Fethiye'nin Ölüdeniz beldesine eşi ve arkadaşlarıyla tatile gelen genç, plajda güneşlenirken fenalaştı. Yangın söndürme helikopteri ile hastaneye yetiştirilen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastaneye koşarak gelen acılı eş ve arkadaşları büyün üzüntü yaşadı.

Edinilen bilgilere göre; eşi ve arkadaş grubu ile Ölüdeniz beldesi Uzunyurt köyü

Kabak Koyu'na tatile gelen Salih Gökçe (29), denize girdikten sonra güneşlenirken aniden rahatsızlandı. 112 acil ambulanstan yardım istendi. Uzunyurt Köy'ünden bir jeeple Kabak Koyu'na inen sağlık ekibi, İstanbul'da bir internet sitesinde reklamcı olarak çalıştığı öğrenilen Salih Gökçe'ye, cihazla kalp masajı uyguladı. Bu arada gencin bu haliyle karadan hastaneye yetiştirilmesinin imkansız olduğu bildirildi.

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü'nden helikopter desteği istendi. Hayat kurtarmak için havalan orman yangın söndürme helikopteri, Kabak Koyu Plajı'na indi. Sağlık ekibi ile birlikte helikoptere alınan genç, Fethiye Devlet Hastanesi Pisti'ne indirildi. Sedyeye alınan genç, devlet hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İstanbul Acı Badem Hastanesi'nde görevli gencin eşi Nihan Lacin Gökçe ve arkadaşları, hastaneye koşarak girdi.

Hastanede acı haberi alan eşi Nihan Lacin Gökçe, sinir krizi geçirirken, Salih Gökçe'nin ölüm olayına Fethiye Cumhuriyet Savcılığı el koydu. Gencin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için cenazenin adli tıpa gönderildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Ölüdeniz Fethiye Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title