Haberler

Yangın Nedeniyle Balkonda Mahsur Kaldı

Adana'da buzdolabından çıkan yangın nedeniyle, çiçek suladığı balkonda mahsur kalan kadının 'yardım' çığlıklarına çevre esnafı yetişti.

Adana'da buzdolabından çıkan yangın nedeniyle, çiçek suladığı balkonda mahsur kalan kadının 'yardım' çığlıklarına çevre esnafı yetişti.

Yangın, merkez Seyhan ilçesi Vali Yolu Caddesi üzerinde bulunan Kalabay Apartmanı'nın son katındaki terasta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Levent Türker, buzdolabının bozulması nedeniyle baldızı Canan Mumcu'yu arayarak, "Buzdolabını tamire gelecekler. İşlerim nedeniyle eve gelemiyorum. Eve geçerek tamircinin başında durur musun" dedi. Mumcu da eve geçerek tamircinin gelmesini bekledi. Tamirci buzdolabını yaparak, evden ayrıldı. Mumcu ise çiçekleri sulamak için balkona çıktı. Çiçekleri sulayan kadın, daha sonra evden dumanların çıktığını fark etti. Dumanlar nedeniyle balkonda mahsur kalan kadın, buradan komşularına seslenerek yardım istedi. Kadının çığlıkları üzerine çevre esnafı, yangın söndürme tüpleri ile olay yerine koştu. İlk müdahaleyi yapan esnaf, durumu itfaiye ve polise bildirdi. İtfaiye, söndürülen yangın mahallinde soğutma çalışması yaptı.

Yangın nedeniyle şok geçiren Canan Mumcu'ya ise ambulansta müdahale edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title