Haberler

Yangın Esnasında Kopan Parçalar 'İzleyenlere' Panik Yaşattı

Yangın esnasında kopan parçalar 'izleyenlere' panik yaşattıKARS - Kars'ta 5 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangın esnasında kopan parçalar 'izleyenlere' panik yaşattı

KARS - Kars'ta 5 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Binada mahsur kalan vatandaşlar ise polis ekiplerince tahliye edildi.

Kars Belediyesi'ne ait yaklaşık 4 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın uzun süre kontrol altına alınamadı. Polis yangına müdahale etmek için kurum ve kuruluşlar ile ilçe belediyelerin itfaiyelerini bölgeye gelmesini istedi. Faikbey Caddesi üzerinde 5 katlı bir binada çıkan yangın vatandaşlara korkulu anlar yaşatırken, itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında bazı vatandaşlar yaşanan gecikmeye tepki gösterdi. Yaklaşık 1 saat süren yangın itfaiye ekiplerince yapılan çalışma sonrasında kontrol altına alındı. Yangında can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının neden çıktığı ise araştırılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kars Belediyesi 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title