Haberler

Yanarak Can Veren Küçük Yusuf Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yanarak can veren küçük Yusuf son yolculuğuna uğurlandıGAZİANTEP - Gaziantep'te otomobilin içinde oynarken aniden alev alan otomobilin içinde yanarak can veren 5 yaşındaki Yusuf'un cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yanarak can veren küçük Yusuf son yolculuğuna uğurlandı

GAZİANTEP - Gaziantep'te otomobilin içinde oynarken aniden alev alan otomobilin içinde yanarak can veren 5 yaşındaki Yusuf'un cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Nizip ilçesi, Fevzi Paşa Mahallesinde akşam saatlerinde bir yakının otomobilinin içerisine girerek oyun oynarken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir anda alev alan otomobilin içinde kalarak hayatını kaybeden Yusuf Şahin'in (5), cenazesi bugün Nizip Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Yapılan otopsinin ardından akşam saatlerinde Nizip Devlet Hastanesi morgundan alınan küçük Yusuf'un cenazesi, Hazreti Ali Camiine getirildi. Burada kılınan cenaze namazı sonrasında defin edilmek üzere Nizip Asri Mezarlığı'na götürülecek olan oğlunun tabuta sarılan baba Mehmet Şahin ve bazı yakınlarının gözyaşı döktükleri görüldü.

Bir süre omuzlarda taşınan küçük çocuğun cenazesi daha sonra cenaze aracına alınarak Asri Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yusuf Şahin Gaziantep 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title