Haberler

Yanal, Terim'e Arka Çıktı

Lider Olmasına Rağmen A Milli Takım'a Oyuncusu Çağrılmayan Vestel Manisaspor'da Kırmızı Beyazlı Taraftarlar Bu Duruma Tepki Gösterirken, Teknik Direktör Ersun Yanal İse Fatih Terim'e Arka Çıktı.

Lider olmasına rağmen A Milli Takım`a oyuncusu çağrılmayan Vestel Manisaspor`da kırmızı beyazlı taraftarlar bu duruma tepki gösterirken, teknik direktör Ersun Yanal ise Fatih Terim`e arka çıktı.

Milli Takım`da görev yaptığı dönemde oyuncu seçimi konusunda zaman zaman eleştirilere hedef olan Vestel Manisa spor Teknik Direktörü Ersun Yanal ``Milli Takım`ın tek bir seçicisi vardır. Kendi oyun anlayışına, sistemine göre futbolcu seçer. Herkes bu seçime saygı duymak zorundadır. Bizim bütün oyuncularımız Milli Takım için her an göreve hazırdır. Çağırılırlarsa seve seve göndeririz`` şeklinde konuştu.

EKRANDA SAVUNMA YAPTI

Siyah beyazlı taraftarlar kadar yorumcuların da eleştirilerine hedef olan Fatih Terim ise, Kanal D`de katıldığı 3. Devre programında kendini savundu. Manisaspor`un başarısında yabancıların çok önemli rol oynadığını dile getiren Terim, ``Yerlilerden Hakan Balta A-2, Selçuk ise Ümit Milli Takım`da. Nizamettin`i 20 Yaş Altı Milli Takım`da denedik. Metin geçen sezon İnegöl`de oynuyordu. Yapılan seçime herkes saygı göstermeli`` dedi.

TARAFTAR TEPKİLİ

Bu arada dün gece televizyonlarda yayınlanan spor programları ve gazetelerin spor servislerini telefon ve e-mail yağmuruna tutan Vestel Manisaspor taraftarları, takımlarından oyuncu seçmediği için Fatih Terim`e ateş püskürdüler.

Sakaryaspor galibiyeti ile puan farkını Fenerbahçe ile 4`e, Beşiktaş ve Kayseri ile 7`ye, Galatasaray`la da 9`a çıkardıklarını hatırlatan taraftarlar, ``Bu galibiyet, A Milli Takıma futbolcu almayan Fatih Terim`e hediye olsun`` dediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title