Haberler

Yanal: Sonuçtan Dersler Çıkarmalıyız

Fortis Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Deplasmanda Vestel Manisaspor'a 3-0 Yenilen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Amatörce Yedikleri İlk Gol Sonrasında Yaşanan Süreçte Yine Benzer Biçimde 2. Golü Yediklerini ve Oyun Disiplininden Uzaklaştıklarını Anlattı.

Fortis Türkiye Kupası (B) Grubu'nda deplasmanda Vestel Manisaspor'a 3-0 yenilen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal amatörce yedikleri ilk gol sonrasında yaşanan süreçte yine benzer biçimde 2. golü yediklerini ve oyun disiplininden uzaklaştıklarını anlattı.

Trabzonspor'un, kendi oyun temposunu rakibe kabul ettiren bir ekip olması için çalışacaklarını ifade eden Yanal, ''Bugünkü sonuçtan dersler çıkarmalıyız. Belki bunu pozitif yönde kullanabiliriz. Trabzonspor'un puan kaybına tahammülü olmadığını da biliyoruz. En azından devre arasına kadar en az kayıpla maçları oynamanın hesabını yapacağız. Trabzonspor'un, kendi oyununu rakibe kabul ettiren bir ekip olması hedefimiz'' diye konuştu.

Vestel Manisaspor taraftarlarının kendisine yönelik olumsuz tezahüratına ilişkin soruya karşılık Yanal, ''Vestel Manisaspor çok kaliteli bir takım. Bu iskeletin oluşmasında benim de emeğim var. Yapılanlar, onların seviyesini gösteriyor, bu konuda daha fazla konuşmak istemem'' dedi.

Vestel Manisaspor'da ise teknik direktör Giray Bulak, maçta iyi bir futbol oynadıklarını ve beklemedikleri bir skor elde ettiklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title