Haberler

Yanal: Oyuncularım Rakibine Göre Üstün Oynadı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Oyuncuların Rakibe Göre Üstün Bir Futbol Oynadıklarını ve Böylelikle Maçtan Farklı Skorlu Bir Galibiyetle Ayrılmayı Başardıklarını Söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal oyuncuların rakibe göre üstün bir futbol oynadıklarını ve böylelikle maçtan farklı skorlu bir galibiyetle ayrılmayı başardıklarını söyledi.

Yanal, maçtan sonra yaptığı açıklamada, futbolda kazanmanın her zaman güzel olduğunu ifade ederek, ''Bugün kazanmayı başardık. Oyuncularım rakibe göre çok daha üstün oynadı. Ancak bir gerçek var ki bunu üstüste ve uzun süre devam ettirmek gerekiyor'' dedi.

Ersun Yanal, dış transferde anlaştıkları Sayed Moawad'ın, Mısır Milli Takımı'nda sürekli forma giyen bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Sol kanat oyuncusu. Bu futbolcuyla yıl sonuna kadar opsiyonlu olarak anlaşacağız. Trabzonspor için iyi bir transfer olacağına inanıyoruz'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç ise Trabzonspor karşısında 2. golü yedikten sonra oyundan düştüklerini ve maçı farklı skorla yitirdiklerini söyledi.

Saffet Susiç, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un, iyi bir oyun ortaya koyarak farklı skorlu bir galibiyet aldığını belirterek, ''Bundan dolayı rakibimizi kutluyorum. Maçtan önce futbolcularıma Trabzonspor'un iyi bir takım olduğunu, mutlaka şahlanacağını söylüyordum, bu da bize rastladı. Maçın başında gereksiz bir gol yedik, ancak ardından toparlandık. 2. golü yeyince oyundan düştük ve maçtan farklı skorlu yenilgiyle ayrıldık'' dedi.

Ne olursa olsun oyuncularından memnun olduğunu ve onları bırakmayı düşünmediğini ifade eden Susiç, ''Onlarla yola çıktım. Hiçbir şekilde ligden düşeceğimize inanmıyorum. Yönetim kurulu, benim yerime bir kişiyi getirmeyi düşünürse buna saygı duyarım. Ancak benim böyle bir niyetim yok'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, maç sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Maçın 60. dakikasında protokol tribününde rahatsızlanarak Özel Şar Hospital'e kaldırılan Çakır'ın, mide kanaması geçirdiği öğrenildi. Çakır'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u 4-0 yenerek ligde 3 hafta aradan sonra galibiyet aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title