Haberler

Yanal da Hakeme Yüklendi

Güncelleme:

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kaybettikleri F.Bahçe maçının ardından karar adaletsizliğinin olduğunu öne sürdü.

Eskişehirspor teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamada bulundu.

Yanal karşılaşma ile ilgili değerlendirmesinde, "10 dakikalık bölüm dışında kontrol bizdeydi, pozisyon zenginliğini skora dönüştürseydik şimdi başka şeyler konuşuyor olurduk. Fenerbahçe'de rotasyonun işe yaradığı görüldü. Bugün daha fizik gücü yüksek bir takım vardı zaten kaliteli bir kadrosu Fenerbahçe'nin. Skoru üretememe sorununu lig maçında da yaşadık burada da aynı şeyi yaşadık. " ifadelerini kullandı.

Normalde skorer bir takım olduklarını ancak F.Bahçe ile oynadıkları son iki maçta da gol üretmekte sıkıntı çektiklerini belirten Yanal, "İlk maç bitti ikinci maç var şimdi. Biz skor bulabilen bir takımız bu hep böyle gitmeyecektir. Bu sorunu aşacağımızı düşünüyorum. Biz gol atan bir takımız bunu çaresini bulacağız. Bugün de pozisyona çok girdik. Futbolu çirkinleştirmeden oynayan bir takımız, zaman zaman tabiki oyun bizim aleyhimize dönecektir, bu normal bir durum." şeklinde konuştu.

"HAKEMLERİN BASKILARDAN ARINMIŞ OLMASI GEREKİYOR"

Yanal son olarak hakemlerin 'karar adaletsizliği' yaptığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Hakemlerin, baskılardan arınmış olması gerekiyor. Yapacağı hataların sonucunu iyi analiz etmeleri gerekiyor. Bugün hata yapmış olabilir, el pozisyonu var; vermemiş olabilir ama bugün karşı tarafın başına aynı pozisyon gelseydi karar bu olmazdı. Bence karar adaletsizliği var."

İLGİLİ HABERLER:

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Eskişehirspor Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title