Haberler

Yalova: Yalova Valiliği'nden Bin 500 Aileye Erzak Yardımı

Yalova Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Bin 500 Muhtaç Aileye Erzak Yardımında Bulundu.

Yalova Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, bin 500 muhtaç aileye erzak yardımında bulundu.

Valiliğin muhtaç vatandaşlara yönelik gıda yardımlarının dağıtımı devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren Yalova Belediyesi ile Fidanlar Alışveriş Merkezi arasındaki tek katlı depoya gelen vatandaşlar, burada uzun kuyruklar oluşturdu. Vakfın daha önceden belirlediği kişilere yapılan yardımdan çok memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, "Mübarek Ramazan ayında bizlere yardımlarını esirgemeyen Yalova Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na çok teşekkür ediyoruz. Yaptıkları gıda yardımıyla bizlere çok büyük destek oldular. Bunun için bize bu imkanı sunan tüm yetkililere teşekkür ediyoruz" dedi.

Vakıf yetkililerinin belirlediği listede sırasıyla adları okunan kişiler, hazırlanan Ramazan paketlerini teslim alıyor. Paketlerde nohut, mercimek, kuru fasulye, ay çiçek yağı, kahvaltılık margarin, çay, makarna, kuru üzüm, zeytin, şeker, pirinç, un, sabun ve toz deterjan bulunuyor.

Ramazan ayında bin 170 kişiye kömür yardımı, bin 500 kişiye de gıda yardımı yapılacağı açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title