Haberler

Yalova: Seri Cinayetlerin Zanlısının Babası, Haberlere Tepki Gösterdi

Peş Peşe İşlenen Seri Cinayetlerle Gündeme Gelen Mehmet Karahasan'ın Babası Osman Karahasan, Bir Gazetede Kendisi Tarafından Söylendiği İddia Edilen "Oğlumu Assınlar" Sözüne Tepki Göstererek, "Ben Oğlumu Asın Demedim" Dedi.

Peş peşe işlenen seri cinayetlerle gündeme gelen Mehmet Karahasan'ın babası Osman Karahasan, bir gazetede kendisi tarafından söylendiği iddia edilen "Oğlumu assınlar" sözüne tepki göstererek, "Ben oğlumu asın demedim" dedi.

Seri cinayetlerin zanlısı Mehmet Karahasan'ın Yalova'da yaşayan babası Osman Karahasan, kendisinin hiçbir zaman oğlunun asılmasını istemediğini belirterek, "Ben oğlum asılsın falan demedim. Zaten Türkiye'de idam kanunu yok. Neden asılsın diyeyim? Bu benim ağzımdan çıkmış kelime değil. Çıkmışsa da ben bunun sahibi değilim, benim psikolojim bozuldu. Ben bu haberi kabul etmiyorum. Kanun, devlet, oğlum hakkında ne ceza verirse ben ona razıyım. Biz devletin, kanunun, şeriatın verdiği cezaların üzerine çıkamayız" dedi.

Öldürülen kişilerin ailelerinden de özür dileyen Osman Karahasan, "Ben ölen kişilerin ailelerinden, çoluk ve çocuklarından özür diliyorum. Onların affına sığınıyorum. Onlar kadar üzülüyorum. Acılarını da paylaşıyorum. Gazeteci arkadaşların böyle yalan yanlış haber yapmalarına da çok üzülüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title