Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Çınarcık Belediyesinin başlattığı "Çocuklarımız için Örüyoruz" adlı projeyle ilçede yaşayan kadınlar çocuklar için atkı örüyor.

Çınarcık Belediyesinin başlattığı "Çocuklarımız için Örüyoruz" adlı projeyle ilçede yaşayan kadınlar çocuklar için atkı örüyor.

Kampanya sonunda örülen atkılar ilçedeki öğrencilere yılbaşı hediyesi olarak dağıtılacak.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, başlattıkları sosyal sorumluluk projesinin büyük ilgi görmesinden memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Projeye ilçede yaşayan kadınların büyük ilgi gösterdiğini belirten Kurt, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında kadınlar boş vakitlerinde ördükleri atkıları Çınarcık Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne getiriyor. Toplanan atkılar ilçede eğitim gören öğrencilere yılbaşı hediyesi olarak dağıtılacak. Evlerde ve çay bahçelerinde bir araya gelen kadınlar el emeği göz nuru 20 santimetre genişliğinde, 150 santimetre boyunda atkı örüyor. Örmeyi bilmeyenler de 300 santimetre uzunluğunda yün hediye ederek projeye katkıda bulunabiliyor. Siyah dışında tüm renklerin kullanıldığı atkılar rengarenk görüntüleriyle dikkat çekiyor. İlçemizdeki dayanışma duygusunu arttıran bu projeye kadınların ilgi göstermesi beni çok mutlu etti. Bu sayede hem kadınlar boş vakitlerini değerlendiriyor, hem de çocuklarımız soğuk kış günlerinde ablalarının, teyzelerinin el emekleriyle ördüğü atkılarla ısınmış oluyor."

-Beyazay Derneği·n'den Güner'e plaket

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi tanıtım yemeğine katıldı.

Programda, Güner'e katılımlarından ötürü plaket takdim edildi.

Güner, yaptığı konuşmada, "Bu gecede özel insanlarımızla birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Yalova'nın daha engelsiz bir kent olabilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Yalova'da da özel insanlarımızın yararına yapılan dernekler büyük önem taşıyor. Bu kapsamda Beyazay Derneğine yapmış oldukları çalışmalar için ve bu güzel geceyi bizlere yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Avni Kurt Çınarcık Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title