Haberler

Yalova'da Organik Ulaşım Projesi

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, kentte uygulamaya konulan Organik Ulaşım Projesi kapsamında, lise öğrencilerine bisikletlerini teslim etti.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, kentte uygulamaya konulan Organik Ulaşım Projesi kapsamında, lise öğrencilerine bisikletlerini teslim etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman'ın da katıldığı törenlerde kent merkezindeki liseleri ziyaret eden Koçal, evden okula bisikletle gitmeyi taahhüt eden öğrencilere bisikletlerini verdi.

Koçal, projenin tek şartının okuldan eve bisikletle gidip gelmek olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sadece öğrencilerimiz için değil kentin çeşitli noktalarında halkımızın kullanımı için ücretsiz bisiklet noktaları hayata geçecek. Kimliklerini bırakan vatandaşlarımız ücretsiz olarak bisikletlerden faydalanabilecek. Sizler evinizden okulunuza bisikletle gelmek istediğinizi belirttiniz. Bizler de kullanımınız için bu taahhütle bisikletleri ücretsiz olarak dağıtmaya devam edeceğiz. Halkımıza örnek olacağınız için teşekkür ediyorum"

Koçal, lise öğrencilerine toplam bin adet bisiklet verileceğini ifade ederek kent merkezinde toplamda 17 bin 100 adet bisiklet bulunduğunu, projeyle bu sayının gitgide artacağını kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman da "İnşallah artık bisikletlerinizle hem okulunuza hem de evinize geç kalmayacaksınız" dedi.

Törende, Yalova Anadolu Lisesi, Yalova Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi, Yalova Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Yalova Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine bisikletleri teslim edildi.

Muhabir: Nedim Güler

Yayıncı: Haluk Yüksel - YALOVA

Kaynak: AA / Yerel

Yakup Koçal Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title