Haberler

Yalova'da Öldürülen Eylül'ün Ismi Çocuk Parkında Yaşatılacak

Yalova'da öldürülen Eylül'ün ismi çocuk parkında yaşatılacakYALOVA'nın Çınarcık ilçesi Koru beldesinde, parkta oynarken kaçırılan ve tecavüz edildikten sonra boğlarak öldürüldürülüp cesedi bavul içersinde bulunan 6 yaşındaki Eylül Umutlu'nun ismi Yalova Belediyesi tarafından yaptırılan...

Yalova'da öldürülen Eylül'ün ismi çocuk parkında yaşatılacak

YALOVA'nın Çınarcık ilçesi Koru beldesinde, parkta oynarken kaçırılan ve tecavüz edildikten sonra boğlarak öldürüldürülüp cesedi bavul içersinde bulunan 6 yaşındaki Eylül Umutlu'nun ismi Yalova Belediyesi tarafından yaptırılan çocuk parkına verildi.

Yalova Belediyesi, Yalova'da 1 Haziran tarihinde cesedi bavul içerisinde boğularak öldürülmüş olarak bulunan 6 yaşındaki Eylül Umutlu'nun adını çocuk parkında ölümsüzleştirildi. Yalova'nın CHP'li Belediye Başkanı Vefa Salman'ın talimatıyla Adnan Menderes Mahallesi Şehit Yaşar Kuş Caddesi Manolya Sokak'taki çocuk parkına, "Eylül Umutlu? ismi verildi. Parkın açılış törenine Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman eşi Dilek Salman, Eylül'ün ailesi ve yakınları, çok sayıda vatandaş katıldı.

'EYLÜL'Ü UNUTTURMAYACAĞIZ'

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Vefa Salman, 'Eylül'ün acısı yüreğimizde asla dinmeyecek. Sözün bittiği yerdeyiz. Asla ve aslatekrar yaşanmasını istemediğimiz bir olay. Eylül evladımızı küçük yaşında toprağa verdik. O artık bir melek. Bu acıyı yaşamış biri olarak Umutlu ailesini çok iyi anlıyor ve acılarını paylaşıyorum. Bu acı hiçbir zaman soğumaz. Gereken talimatı vererek bu parkımıza Eylül Umutlu ismini verdik. Onun ismi burada sonsuza dek yaşayacak. Kendisini unutturmayacağız. "Eylül kim" diye insanlar merak edip baktıklarında bu elim olayı görecekler ve başka Eylüllerin solmaması için çabalayacaklar.' dedi.

'SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ'

Talihsiz çocuğun babası Nurettin Umutlu da, 'İnsanların duyarlı olması, uyanık olması gerekiyor. Belediye Başkanımıza bu imkanı bize tanıdığı için, talebimizi iki ettirmeden tez vakitte bize bu onuru yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın, başka çocuklar ölmesin. Bizim ciğerimiz yandı başkalarının ciğeri yanmasın. Sözün bittiği yerdeyiz' diye konuştu.

Baba Umutlu'nun kısa konuşmasının ardından aile üyeleri hep birlikte Eylül'ün adının yazdığı park tabelasının üzerindeki örtüyü kaldırarak parkta Eylül'ün adını ölümsüzleştirdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vefa Salman Çınarcık Yalova Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title