Haberler

Yalova'da Emre Aydın Coşkusu

Yalova Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde konser veren pop müzik şarkıcısı Emre Aydın, seslendirdiği şarkılarla gençleri coşturdu.

Yalova Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde konser veren pop müzik şarkıcısı Emre Aydın, seslendirdiği şarkılarla gençleri coşturdu. Sahnenin çukurda olmasını eleştiren sanatçı Emre Aydın, 'Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yokö diyerek organizasyon şirketini eleştirdi.

Yalova Üniversitesi Bahar Şenlikleri Emre Aydın'ın konseri ile sona erdi. Aydın, konser alanını dolduran yaklaşık 5 bin seyircisine unutulmaz bir gece yaşattı. Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi'ndeki konserde 'Kim Dokunduysa Sana' isimli parçasıyla sahneye çıkan Emre Aydın, birçok şarkısını alanı dolduran gençlerle birlikte söyledi. Kamera ile bir ara hayranlarını videoya çeken Aydın, 'Bu görüntüleri twitter ve facebook sayfalarıma ekleyeceğim. Orada kendinizi izleyeceksiniz. Ne kadar muhteşem göründüğünüzü göreceksinizö dedi. Sanatçının jesti hayranlarından büyük alkış aldı.

Sahne performansı ile hayranlarını coşturan Emre Aydın'a konserin ardından Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu çiçek ve Yalova Üniversitesi logolu çini tabak verdi.

Aydın, konserin ardından bir de sitemini dile getirdi. Sahnenin çukurda olmasından dolayı rahatsızlık duyduğunu dile getiren sanatçı, 'Söylemezsem rahat edemeyeceğim. Dünyanın hiçbir yerinde böyle kot farkı olan bir alanda sahne çukura kurulmaz. İnsanlar sahneyi görmek için gelirler. Bunun üniversite ile bir ilgisi yok. Bu organizasyon şirketinin hatası. Böyle devam ettiği sürece hiç keyif alamazsınız. Ayağınıza sağlık. Kim bilir kaç saat beklediniz. Siz bizi göremediniz, biz sizi göremedik. Size söylemek büyük keyiftiö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Aydın Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title