Haberler

Yalnız Kurt ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ATV Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak?

Güncelleme:

ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt ne zaman başlayacak merak edildi. Yalnız Kurt fragmanını izleyen seyirciler dizinin ne zaman başlayacağını merak etti. Peki, Yalnız Kurt ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ATV Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Yalnız Kurt konusu ne? Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Yalnız Kurt hangi günler ekrana gelecek? Yalnız Kurt hangi kanalda? Detaylar sizlerle...

Yalnız Kurt, Sinegraf imzalı, Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Dizi, Golyat'a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyor. Dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Yalnız Kurt ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ATV Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak?

YALNIZ KURT NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt yakında başlayacak. Henüz ne zaman başlayacağı tam belli olmadı. Fragmanı yakında başlayacak bilgisi yer almaktadır. Yalnız Kurt dizisi ATV'de ekranlara gelecek. Yayın günü ne zaman olacak o da henüz bilinmiyor. Fakat bazı kaynaklara göre dizi EDHO'nun yerine Salı günleri ekrana gelecek. Fakat net bir bilgi yer almamaktadır. Bazı kaynaklara göre Aralık 2021 ayında dizinin başlayacağı tahmin ediliyor.

YALNIZ KURT KONUSU NE?

Yalnız Kurt, Sinegraf imzalı, Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Dizi, Golyat'a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyor. Golyat, harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran, ekonomik tetikçilikyapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyal bir güçtür. Ayrıca dizi, Türkiye'nin geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alıyor. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

Yalnız Kurt ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ATV Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak?

YALNIZ KURT OYUNCULARI KİMLER?

Hasan Deniz Yaran - Altay Kurtoğlu (1-)

Kürşat Alnıaçık (1-)

Damla Colbay - Sare Türkmen (1-)

Murat Han - Doğan Sakınma (1-)

Polat Bilgin (1-)

Gökhan Soylu (1-)

Deniz Evin - Sefer (1-)

Cihan Ünal - Davut Bahadır (1-)

Yaprak Medine - Mira (2-)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yalnız Kurt Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title