Haberler

Yalın Şarkıları 'Bayıla Bayıla' Söyledi

Güncelleme:

Yalın, 'Vestel Gururla Yerli Konserleri' kapsamında Atlantis Yapım işbirliğiyle dün akşam Zorlu PSM'de unutulmaz bir konsere imza attı.

'Bayıla Bayıla' albümüyle 2016 yılının son çeyreğine damgasını vuran ve müzik listelerini alt üst eden aşk şarkılarının efsane ismi Yalın, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde yeni albümünün yanı sıra unutulmaz aşk şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

Sahne performansı ve şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Yalın, kendisini dinlemeye gelen sevenlerine uzun yıllar unutamayacakları bir gece yaşattı.

Konserin ilk yarısında Yalın'ın söylediği 'Cumhuriyet' şarkısının sonunda LED ekrana yansıtılan 'Kalbimin orta yerinde hep onun cumhuriyeti' yazısı ve Atatürk fotoğrafı binlerce müziksever tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

İşaret Diliyle Düet

Sürprizlerle dolu konserde Yalın, daha önce bir sosyal sorumluluk projesi için işaret diliyle şarkı söylediği Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencisi Yıldız Demiral ile 'Sesinde Aşk Var' şarkısını canlı olarak işaret diliyle seslendirdi.

Muhteşen performans sonrası seyirciler ile birlikte Yıldız Demiral'ı selamlayan ve ayakta alkışlayan Yalın, 'Yıldız hayatımda yaptığım en güzel işlerden birini yapmama yardımcı oldu. Kendisi Trabzon'da İşitme Engelliler Derneği'ndeki insanlarımızla iletişim kurmaya çalışarak kendi kendine işaret dilini öğrenmiş. Hayatta böyle insanlarda var. İşaret dili ne kadar huzurlu ve kibar bir anlaşma yöntemi. Ağzıyla, sözüyle, diliyle anlaşamayanlara adeta ders niteliğinde' dedi.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan ve 25 şarkı seslendiren Yalın, konser bitiminde yoğun istek üzerine 3 kez üst üste bis yaparken, finalde ise sahneye bornozuyla çıkarak sevenleriyle vedalaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yalın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title