Haberler

    Yalancı Bahar 79. Bölüm Fragmanı (Hd)

    Sevilen Hint dizisi Madhubala, Yalancı Bahar adı ile Kanal 7 ekranlarındaki Hint dizilerinin arasındaki yerini aldı.

    Sevilen Hint dizisi Madhubala, Yalancı Bahar adı ile Kanal 7 ekranlarındaki Hint dizilerinin arasındaki yerini aldı. 2 Eylül Cuma günü 78. bölümü yayınlanacak olan dizinin fragmanları full hd yüksek çözünürlük kalitesi ile Kanal 7 Dailymotion hesaplarından izlenebiliyor.

    Madhubala ve Rishabh Kundra yani RK arasındaki nefret ve tutku dolu aşk hikayesini anlatan Yalancı Bahar dizisinin 79. bölümü 2 Eylül Cuma günü Kanal 7 ekranlarına gelecek. Dizinin tüm bölümlerine ait fragmanları Kanal 7 Dailymotion hesaplarından izlenebilmektedir.

    Kanal 7 ekranlarında her gün saat 21.50'de yayınlanan ve orjinal adı Madhubala olan Yalancı Bahar adlı Hint dizisinde RK ve Madhubala arasındaki aşk kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için son bölüm fragmanını Kanal 7 Dailymotion sayfasında yüksek kaliteli olarak 1080p, 720p ve 360p seçenekleri ile izliyor.

    79. son bölümü ile büyük beğeni toplayan dizinin son bölüm fragmanları Kanal 7 Dailymotion hesabında özetleri ise kanal7.com'da yer alan Yalancı Bahar Sayfasından takip edilebiliyor. Hindistan'daki adı Madhubala olan Yalancı Bahar adlı dizinin fragmanları da dizi başlar başlamaz Kanal7.com'da

    Yalancı Bahar 79. Bölüm Fragmanı

    Yalancı Bahar 79. Bölüm Özeti

    Madhubala'nın kendisinden habersiz olarak Sultan'ın evine gittiğini öğrenen RK'nın öfkesi dinmemektedir. Mohan Kundra ve Meera ile birlikte çektirdiği fotoğrafı Radha'dan önce bulan Deepali onu gizlice Sultan'a verir. Madhubula'nın özrünün RK tarafından kabul edilmemesine çok üzülen Bittoo ikilinin arasını düzeltemk için elinden geleni yapar. Gece gizlice Kundra malikanesine gelen Sultan, Radha'nın bayılması üzerine onu yatağına götürerek gözlerini açana kadar tedavi eder. Diğer yandan RK'nın film setini basan eli silahlı adamlar çekim ekibinin derhal oradan ayrılmasını ister. Gazetelerde babasına ait fotoğrafların yayınlandığını gören RK, bu işten Sultan'ın sorumlu olduğunu düşünmektedir. Olayın hızlıca Hindistan'ın en önemli gündemi haline gelmesine seyirci kalmak istemeyen RK, silahını alıp Sultan ile hesaplaşmaya gideceği sırada Radha, ona gerçekleri anlatır.

    Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 20.50'de Kanal 7'de

    Künye Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee, Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 - 9 Ağustos 2014 Senaryo: Tür: Romantik, dram Ülke: Hindistan Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Kanal 7 Eylül Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title