Haberler

    Yalancı Bahar 77. Bölüm Fragmanı

    Sevilen Hint dizisi Madhubala, Yalancı Bahar adı ile Kanal 7 ekranlarındaki Hint dizilerinin arasındaki yerini aldı.

    Sevilen Hint dizisi Madhubala, Yalancı Bahar adı ile Kanal 7 ekranlarındaki Hint dizilerinin arasındaki yerini aldı. 31 Ağustos Çarşamba günü 77. bölümü yayınlanan dizide Madhubala ve Rishabh Kundra yani RK arasındaki nefret ve tutku dolu aşk hikayesi anlatılıyor.

    Madhubala adlı Hint dizisini Yalancı Bahar adı ile hafta içi her gün ekranlarında yayınlayan Kanal 7, dizinin son bölümünün fragmanı Kanal 7 Dailymotion sayfasında yayınlanıyor.

    Yalancı Bahar dizisi Madhubala ve RK arasındaki çok özel anların yaşandığı 77. bölüm ile 31 Ağustos Çarşamba günü ekranlara geldi. Madhubala ve RK arasında son bölümde yaşanan gelişmeler Yalancı Bahar dizisinin 77. bölümünün bitmesinin ardından Kanal 7 Dailymotion hesabına yüklendi ve son bölüm fragmanı izlemek isteyenlere sunuldu. Madhubala ve Rishabh Kunra yani RK arasında 31 Ağustos Çarşamba günü yaşananları izlemek isteyenler Kanal 7 Dailymotion hesabına girerek son bölüm fragmanlarını izliyor.

    Kanal 7 ekranlarında her gün saat 20.50'de yayınlanan ve orjinal adı Madhubala olan Yalancı Bahar adlı Hint dizisinde RK ve Madhubala arasındaki aşk kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için son bölüm fragmanı Kanal 7 Dailymotion sayfasında.

    77. son bölümü ile büyük beğeni toplayan dizinin son bölümünü izle7.com'da özetleri ise Kanal7.com'da yer alan Yalancı Bahar Sayfasından takip edilebiliyor. Hindistan'daki adı Madhubala olan Yalancı Bahar adlı dizinin fragmanları da dizi başlar başlamaz Kanal7 Dailymotion sayfasında.

    Yalancı Bahar 77. Bölüm Özeti Sultan'ın Mohan Kundra hakkında anlattıklarına inanmayan RK, Meera'nın para karşılığında rol yaptığını söylemesi üzerine ikili yeniden karşı karşıya gelir. Meera'ya kötü davrandığı için kendini suçlu hisseden Radha ise Madhubala ile birlikte gizlice Sultan'ın evine giderek ondan özür diler. Diğer yandan Roma, Madhubala'yı ziyaret etmek için sürpriz bir şekilde Kundra malikanesine gelir. Madhubala'nın Sultan'ın evine gittiğini öğrenince kıskançlık krizi geçiren RK, karısından kendisi ile Sultan arasında bir seçim yapmasını ister.

    Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 20.50'de Kanal 7'de.

    Künye Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee, Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 - 9 Ağustos 2014 Senaryo: Tür: Romantik, dram Ülke: Hindistan Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Kanal 7 Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title